Hoe is het nu met Stijn Fransen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stijn Fransen was jarenlang een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. En toen was ze opeens verdwenen uit het publieke beeld. Wat is er in de tussentijd gebeurt met de Goede Tijden, Slechte Tijden actrice?

Iedereen kent Stijn Fransen nog wel. De blondine was jarenlang vast te zien op de Nederlandse televisie. Tot in 2015 was zij dagelijks te zien in Spangas en daarna is ze lang te zien geweest in Goede Tijden, Slechte Tijden. Daar speelde ze tot Juni 2018 een vaste rol. Stijn was een hele lange tijd niet weg te denken van de beeldbuis. Toch hoor je weinig meer van haar. Wat is er dus gebeurd met Stijn Fransen en hoe is het vandaag de dag met de actrice?

Lees ook: Stijn Fransen schreeuwt om hulp bij opzetten kerstboom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Stijn Fransen werd filmster

Al tijdens haar avonturen in de langstlopende soap van Nederland, besloot Stijn om zich iets breder te oriënteren en ook rollen op het witte doek na te streven. Zo heeft ze onder andere in Spangas in Actie, Rokjesdag en First Kiss gespeeld. Tijdens Rokjesdag leerde ze haar partner in crime Barbara Sloesen kennen, met wie ze een hechte vriendschap heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Dance Dance Dance

Na wat films en series te hebben gedaan, vond Stijn het tijd om  haar opties een beetje te spreiden. Want de blonde actrice heeft nog veel meer talenten. Zo kan ze best wel goed dansen. En dat bewees ze in de televisieshow Dance Dance Dance. Dansen is ze daarna altijd blijven doen. Ook is Stijn begonnen met het presenteren van verschillende programma’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Is Stijn zwanger?

jazeker! Stijn is in verwachting van haar eerste kindje. En daarmee komt ze in het rijtje te staan met bekende mama’s. Ze omschrijft zelf haar zwangerschap als het grootste project waar ze ooit aan begonnen is. Ze heeft het lang verborgen kunnen houden, want ondanks dat Stijn zwanger is, zou je dat de eerste paar maanden totaal niet geraden hebben.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Dit is de vriend van Stijn Fransen

Het was een tijdje lang een groot mysterie wie het hart van Stijn verovert had. Stijn wist haar vriend een hele lange tijd geheim te houden, maar deelde dan toch eindelijk een foto van de vader van haar kind, Siegfried. En daarmee is het raadsel eindelijk na een lange periode opgelost. Kunnen alle Instagram detectives ook weer even een momentje rust pakken.

Stijn wilt lekker ontspannen

Na alle drukte op de televisie wil Stijn zich ook graag focussen op haar toekomstige gezinnetje. De actrice wilt meer thuis zijn en ook meer tijd voor zichzelf nemen.  Ze neemt dus vaak even de tijd om lekker een momentje rust te pakken. Een moment geheel ontspannen, bijvoorbeeld vanuit bad. Even lekker helemaal je hoofd leeg maken, tot rust komen en genieten van een bak warm water en een enorme hoeveelheid schuim en bubbels.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stijn Fransen (@stijn_fransen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden.