Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige actrices mogen gewoon niet in de vergetelheid terechtkomen. Hoewel Georgina Verbaan tegenwoordig niet heel vaak in beeld komt, gaat het beter dan ooit met haar!

Georgina Verbaan heeft het op het moment drukker dan ooit. De actrice is in meerdere producties te zien en er staan mooie projecten op de planning. Toch was het een tijdje stil rondom Georgina. Waar is ze al die tijd gebleven?

Lees ook: MUST-SEE: Georgina Verbaan is terug in KLEM

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina Verbaan in Goede Tijden, Slechte Tijden

Hoe begon het allemaal voor Georgina? Toen ze achttien jaar was had ze haar eerste grote rol te pakken in de langstlopende soapserie van Nederland: Goede Tijden, Slechte Tijden. Twee seizoenen lang schitterde Georgina in de serie. Daarna was het GTST avontuur helaas alweer afgelopen voor Georgina. Ze heeft een hoop mooie herinneringen aan overgehouden. Voor haar was het de perfecte eerste stap in het Nederlandse medialandschap.

Georgina met spannende foto’s in Linda

In 2004 zat Georgina in zwaar weer, financieel gezien. Dus ging ze maar al te graag in op een aanbod van het bekendste mannenblad van Nederland. Daar heeft de actrice naar verluid niet echt fijne herinneringen aan overgehouden. Hierdoor besloot ze nooit meer op deze manier op de foto te gaan. Totdat maandblad Linda in 2016 met een verzoekje kwam! Het resultaat: Georgina Verbaan stond toch weer spannend op de foto! Zonder al te veel kleding, maar met skateboard en gameconsole. Bovendien ontdekte ze dat zo’n shoot ook best leuk kan zijn!

Relatie Georgina Verbaan met Maartje Wortel

Het was daarna een tijdje stil rondom Georgina Verbaan, maar ze kwam weer in beeld toen bleek dat ze een relatie had met schrijfster Maartje Wortel. Georgina was ineens officieel uit de kast! Het leek lange tijd heel goed te gaan tussen de twee verliefde dames, maar uiteindelijk bleek dat de romantiek er toch wel vanaf was. Georgina en Maartje Wortel hebben elkaar verwijderd op social media. Dat zijn drastische maatregelen bij het beëindigen van een relatie! Georgina viert nu alleen nog feest in haar eentje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina Verbaan schittert in KLEM

Georgina Verbaan speelt een van de hoofdrollen in de Nederlandse hitserie KLEM. Wie uitsluitend Netflix of Videoland kijkt, loopt deze serie mis: hij werd namelijk gewoon uitgezonden op NPO3! KLEM is absoluut één van de beste series van Nederlandse bodem! De serie is on-Nederlands goed en gooide internationaal ook erg hoge ogen. KLEM is niet de enige productie waarin Georgina te zien is de laatste tijd. Ze zat in de film Buiten is het Feest, die goed scoorde op internationale festivals. Ook is ze te zien in de film ANNE+, die voortborduurt op de gelijknamige serie, en is ze kandidaat bij tv-programma Het Perfecte Plaatje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Georgina speelt Oma in Buiten is het Feest

Je kan het je bijna niet voorstellen, maar Georgina Verbaan is tegenwoordig blijkbaar oud genoeg om Oma te spelen! De actrice was de 40 net gepasseerd toen ze gevraagd werd om een grootmoeder te spelen in de film Buiten is het Feest. Georgina vond de film belangrijk genoeg om ja te zeggen, maar ze schrok wel even dat ze nu al voor dit soort rollen benaderd werd! Gelukkig ziet ze er nog helemaal niet uit als een oma…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!