Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sommige actrices mogen gewoon niet in de vergetelheid terechtkomen. Hoewel Georgina Verbaan tegenwoordig niet heel vaak in beeld komt, gaat het beter dan ooit met haar!

Georgina Verbaan heeft het op het moment drukker dan ooit. De actrice is in meerdere producties te zien en er staan mooie projecten op de planning. Toch was het een tijdje stil rondom Georgina. Waar is ze al die tijd gebleven?

Lees ook: MUST-SEE: Georgina Verbaan is terug in KLEM

Georgina Verbaan in Goede Tijden, Slechte Tijden

Hoe begon het allemaal voor Georgina? Toen ze achttien jaar was had ze haar eerste grote rol te pakken in de langstlopende soapserie van Nederland: Goede Tijden, Slechte Tijden. Twee seizoenen lang schitterde Georgina in de serie. Daarna was het GTST avontuur helaas alweer afgelopen voor Georgina. Ze heeft een hoop mooie herinneringen aan overgehouden. Voor haar was het de perfecte eerste stap in het Nederlandse medialandschap.

Georgina met spannende foto’s in Linda

In 2004 zat Georgina in zwaar weer, financieel gezien. Dus ging ze maar al te graag in op een aanbod van het bekendste mannenblad van Nederland. Daar heeft de actrice naar verluid niet echt fijne herinneringen aan overgehouden. Hierdoor besloot ze nooit meer op deze manier op de foto te gaan. Totdat maandblad Linda in 2016 met een verzoekje kwam! Het resultaat: Georgina Verbaan stond toch weer spannend op de foto! Zonder al te veel kleding, maar met skateboard en gameconsole. Bovendien ontdekte ze dat zo’n shoot ook best leuk kan zijn!

Relatie Georgina Verbaan met Maartje Wortel

Het was daarna een tijdje stil rondom Georgina Verbaan, maar ze kwam weer in beeld toen bleek dat ze een relatie had met schrijfster Maartje Wortel. Georgina was ineens officieel uit de kast! Het leek lange tijd heel goed te gaan tussen de twee verliefde dames, maar uiteindelijk bleek dat de romantiek er toch wel vanaf was. Georgina en Maartje Wortel hebben elkaar verwijderd op social media. Dat zijn drastische maatregelen bij het beëindigen van een relatie! Georgina viert nu alleen nog feest in haar eentje.
Georgina Verbaan schittert in KLEM

Georgina Verbaan speelt een van de hoofdrollen in de Nederlandse hitserie KLEM. Wie uitsluitend Netflix of Videoland kijkt, loopt deze serie mis: hij werd namelijk gewoon uitgezonden op NPO3! KLEM is absoluut één van de beste series van Nederlandse bodem! De serie is on-Nederlands goed en gooide internationaal ook erg hoge ogen. KLEM is niet de enige productie waarin Georgina te zien is de laatste tijd. Ze zat in de film Buiten is het Feest, die goed scoorde op internationale festivals. Ook is ze te zien in de film ANNE+, die voortborduurt op de gelijknamige serie, en is ze kandidaat bij tv-programma Het Perfecte Plaatje.
Georgina speelt Oma in Buiten is het Feest

Je kan het je bijna niet voorstellen, maar Georgina Verbaan is tegenwoordig blijkbaar oud genoeg om Oma te spelen! De actrice was de 40 net gepasseerd toen ze gevraagd werd om een grootmoeder te spelen in de film Buiten is het Feest. Georgina vond de film belangrijk genoeg om ja te zeggen, maar ze schrok wel even dat ze nu al voor dit soort rollen benaderd werd! Gelukkig ziet ze er nog helemaal niet uit als een oma…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Brian Brobbey ging vlak voor EK helemaal los met Shirley Cramer (Ex on the Beach) op geheim feestje (foto!)

Brain Brobbey was samen met Shirley Cramer (Realityster en oud deelneemster Ex on the beach) gespot op een luxe feestje in Amsterdam. Shirley hield het niet bepaald droog daar!

Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.