Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Hoewel het even duurde voordat ze echt doorbrak, is het tegenwoordig heel moeilijk om het Nederlandse medialandschap voor te stellen zonder Marlijn Weerdenburg. De blondine heeft zich in haar carrière onmisbaar gemaakt. Na een opleiding aan het conservatorium in Tilburg en de Toneelschool in Amsterdam besloot Marlijn om de mediawereld te gaan verkennen. Ze is een echt multitalent en kan zingen, acteren en presenteren en soms verschijnt ze nog eens voor de camera als model. Maar hoe gaat het tegenwoordig eigenlijk met Marlijn?

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Marlijn Weerdenburg

Marlijn was de mol

In 2013 kreeg Marlijn de hoofdrol in de SBS6-serie Danni Lowinski, over een advocatie die vanuit een winkelcentrum werkt. Ze kon als Danni haar serieuze, maar vooral ook haar sexy kant laten zien. Danni zette namelijk niet alleen haar gerechtelijke kennis, amar ook haar voorgevel flink in de strijd. Daarna mocht ze meedoen aan Wie is de Mol? Ze won het programma dat seizoen met gemak. Die overwinning leverde haar ook een heuse presentatieklus op, aangezien ze het seizoen erna het programma Moltalk mocht presenteren, dat doorgaat na de afleveringen van WIDM?

Eigen theatertour

In 2019 mocht Marlijn weer het theater in. Dat had ze al lange tijd niet gedaan en ze keek er natuurlijk enorm naar uit. Ze mocht namelijk tijdens de voorstelling liedjes zingen die door haar grote idolen zijn geschreven. Daarmee vulde ze wel gelijk hele grote voetstappen, maar Marlijn wist het allemaal waar te maken. Marlijn pakte het groots aan en schreef al haar Nederlandse helden aan en vroeg aan hen of ze liedjes willden schrijven. De reacties waren alleen maar positief. Onder andere Paul de Munnik sloot zich bij de voorstelling aan. De voorstelling was vanwege corona helaas van korte duur, maar het is de droom van Marlijn om ooit nog een keer met al haar Nederlandse helden een album op te nemen.

Tweede kindje van Marlijn Weerdenburg

Marlijn was de afgelopen maanden flink onder de radar, maar dat heeft alles te maken met haar tweede kindje. Lange tijd hield ze het stil, maar op een gegeven moment begon haar buik toch weg te geven dat ze zwanger was. Op 23 april is de actrice bevallen van een zoontje. Het is daarmee een hectisch jaar voor Marlijn, die eerder ook haar moeder verloor. Ze hoopt zich binnenkort weer te focussen op nieuwe en mooie projecten, dus dat is in ieder geval een heel goed teken. Voor Marlijn staan er dus een hoop mooie dingen te gebeuren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...