Hoe is het nu met actrice Hanna Verboom?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hanna Verboom is een beetje uit beeld verdwenen! Door de jaren heen heeft ze, als actrice en filmmaker, een mooi portfolio opgebouwd. Hanna Verboom is van alle markten thuis: ze brak door als presentator, heeft gespeeld in meerdere succesvolle films, heeft haar eigen filmplatform ‘Cinetree’ opgericht en staat nu voornamelijk achter de camera als regisseur. Zo maakte ze een documentaire over psychische stoornissen.

Hanna Verboom’s carrière: van film naar goede doelen

Omdat haar ouders werkten als ontwikkelingswerkers, groeide Hanna Verboom op in Sudan, Oeganda en Kenia. Na een jaar studeren in Amsterdam werd ze gecast voor haar eerste film ‘Snowfever’. Ook begon ze met het presenteren van ‘Top of the Pops’ op BNN. Hierna volgde ook rollen in andere films, waaronder internationale producties. Naast de filmwereld, maakt ze ook nog tijd voor de rest van de wereld. In 2009 helpt ze met het oprichten van ‘Get It Done’, een organisatie die via online crowdfunding geld inzamelt voor verschillende hulpprojecten in het buitenland.

Wat doet Hanna Verboom nu?

Inmiddels heeft de filmmaker haar eigen filmplatform opgezet. Op het online filmplatform staat maandelijks een selectie korte films. De films worden geselecteerd door experts, filmliefhebbers en makers, wat resulteert in een mooie collectie films! Hanna kan alles op het gebied van film en heeft een mooie carrière opgebouwd. Maar daar is ze nog niet klaar mee; in september 2021 heeft ze een documentaire uitgebracht die veel voor haar betekent. In de docu belicht ze psychische stoornissen. Ook haar eigen psychologische problemen komen aan bod…
Hanna Verboom ziek? Daar praatte ze over bij Humberto

Onder andere op Instagram laat Hanna Verboom weten met welke problemen ze in haar leven heeft gekampt. Op haar 16e begonnen de depressies en op haar 21e werd ze gediagnostiseerd met bipolaire stoornis. Aan tafel bij talkshow Humberto vertelt ze meer over de productie van haar nieuwe documentaire. Verboom heeft ‘Uit de schaduw’ zelf geproduceerd en vertelt hierin over haar eigen bipolaire stoornis. Met de docu wilt ze proberen de taboes rondom psychische stoornissen te verminderen.

Hanna Verboom is gelukkig met haar man

In 2019 trouwde Hanna Verboom met Ralf Roex. Ze ontmoette elkaar in Afrika en een jaar erna ging Ralf voor Hanna op z’n knieën. De twee zien er dolgelukkig uit en nn mei beviel Hanna zelfs van haar tweede kindje. Op Instagram deelt Verboom veel foto’s van haar dochter en zoon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Win: Gratis bioscoopkaarten voor Garfield

Het bekende stripfiguur Garfield komt tot leven op het witte doek! Gratis dagje bios met de kids? Of stiekem gewoon met je date naar Garfield? Lees dan snel verder; deze herkenbare rode kater discrimineert niet!