Hittegolf: zó zorgen je favoriete vrouwen voor verkoeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jackie Groenen hittegolf strand

Omdat iedereen het toch al de hele week over niets anders dan het weer heeft, voelen we ons min of meer verplicht om een kleine duit in het ‘Warm hè?’-zakje te doen. Afgezaagd, maar met een kleine twist waardoor je er (hopelijk) toch nog iets mee kan. Je bent namelijk niet de enige die last heeft van de hitte! Hoe perfect ze af en toe ook lijken, je favoriete bekende vrouwen lijden net zo hard met deze temperaturen. Check hieronder hoe zij aan hun verkoeling komen deze dagen!

Jackie Groenen

Jackie Groenen, één van onze helden van het afgelopen WK vrouwenvoetbal, zat niet in Nederland en dat is misschien maar goed ook! Aan de kust in Zuid-Europa is het vast véél koeler!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser gebruikt een ventilatietactiek die we al eerder bij haar gezien hebben: het luchtige underboob-shirtje! Werkt bij haar vast als een tiet, maar bij ons zorgt dit kiekje niet bepaald voor de verkoeling waar we zo naar snakken. Bedankt hoor, Gaby!

Puck Moonen

Het lukt helaas lang niet iedereen om aan de hitte te ontsnappen! Voor wielrenster Puck Moonen gaat het seizoen ‘gewoon’ door, ondanks die asfalt-smeltende temperaturen. Daar is ze het zelf zo te zien ook he-le-maal niet blij mee! We leven met je mee Puck!

Sharon Pieksma

Kersverse Miss Nederland Sharon Pieksma deelt de verstandigste tip: blijven smeren! Haar hippe badpak komt zelfs compleet met een heuse zonnebrand-tubehouder!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga zoekt verkoeling dicht bij huis: ze blijft ‘gewoon’ stoer in Nederland. Krijgt ze het te heet onder de voeten? Dan springt ze toch gewoon even dat aantrekkelijk uitziende zwemwater in?

Lieke Martens

Wie had gedacht dat bij Barcelona spelen voordeeltjes oplevert? Lieke Martens springt met dit weer lekker haar ruime privé-zwembad in! Voor een begaafde dribbelaar heeft ze wel een belabberde balans op die opblaas-flamingo!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!