Hittegolf: zó zorgen je favoriete vrouwen voor verkoeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jackie Groenen hittegolf strand

Omdat iedereen het toch al de hele week over niets anders dan het weer heeft, voelen we ons min of meer verplicht om een kleine duit in het ‘Warm hè?’-zakje te doen. Afgezaagd, maar met een kleine twist waardoor je er (hopelijk) toch nog iets mee kan. Je bent namelijk niet de enige die last heeft van de hitte! Hoe perfect ze af en toe ook lijken, je favoriete bekende vrouwen lijden net zo hard met deze temperaturen. Check hieronder hoe zij aan hun verkoeling komen deze dagen!

Jackie Groenen

Jackie Groenen, één van onze helden van het afgelopen WK vrouwenvoetbal, zat niet in Nederland en dat is misschien maar goed ook! Aan de kust in Zuid-Europa is het vast véél koeler!

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser gebruikt een ventilatietactiek die we al eerder bij haar gezien hebben: het luchtige underboob-shirtje! Werkt bij haar vast als een tiet, maar bij ons zorgt dit kiekje niet bepaald voor de verkoeling waar we zo naar snakken. Bedankt hoor, Gaby!

Puck Moonen

Het lukt helaas lang niet iedereen om aan de hitte te ontsnappen! Voor wielrenster Puck Moonen gaat het seizoen ‘gewoon’ door, ondanks die asfalt-smeltende temperaturen. Daar is ze het zelf zo te zien ook he-le-maal niet blij mee! We leven met je mee Puck!

Sharon Pieksma

Kersverse Miss Nederland Sharon Pieksma deelt de verstandigste tip: blijven smeren! Haar hippe badpak komt zelfs compleet met een heuse zonnebrand-tubehouder!

Marieke Elsinga

Marieke Elsinga zoekt verkoeling dicht bij huis: ze blijft ‘gewoon’ stoer in Nederland. Krijgt ze het te heet onder de voeten? Dan springt ze toch gewoon even dat aantrekkelijk uitziende zwemwater in?

Lieke Martens

Wie had gedacht dat bij Barcelona spelen voordeeltjes oplevert? Lieke Martens springt met dit weer lekker haar ruime privé-zwembad in! Voor een begaafde dribbelaar heeft ze wel een belabberde balans op die opblaas-flamingo!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...