Hevig zwetende Juultje Tieleman deelt foto in luchtige outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman is lekker aan het sporten! En als je goed bezig bent, moeten de volgers dat natuurlijk ook meekrijgen. Ze deelt een zweterige foto in een luchtig outfitje..

Juultje Tieleman is lekker aan het sporten de laatste tijd! Na Expeditie Robinson lijkt de blondine haar lichaam op peil hebben willen houden. Ze doet er dan ook alles aan om dat waar te maken. Via Instagram zien we vaak sportfoto’s en video’s van Juultje. Zo ook nu weer, waar de blondine een bezwete spiegelfoto online zet, in een vrij luchtige outfit..

Zwetende Juultje Tieleman deelt luchtige sportfoto

Op de foto die Juultje Tieleman online zette, is te zien hoe de blondine na het sporten een mooie foto in de spiegel maakt. Als er gesport wordt, moeten de volgers dat wel zo goed mogelijk meekrijgen. Ze moeten natuurlijk weten wanneer de blondine goed bezig is, en dat is dan ook al te vaak. Juultje blijkt een ontzettend sportief type en is iedere dag wel een workout aan het doen. Zo ook nu weer, waar de blondine een sportieve foto plaatst. Poserend voor de foto showt Juultje haar spieren en haar kaaklijn. Het is goed te zien dat ze net heeft gesport, want ze zweet er een eind op los. Maar dat is natuurlijk een goed teken, want dat betekent dat ze goed bezig is geweest. Ook de outfit van Juultje spreekt boekdelen. Ze heeft een sportief pakje van ‘Gymshark‘ aan, zodat mensen goed zien dat ze écht een sportieve meid is. Echter is deze outfit wel goed luchtig en hij lijkt redelijk koud. Juultje maakt het allemaal niet uit, ze heeft het zo te zien al warm genoeg, na het sporten. Het zweet druipt nog nét niet van het voorhoofd van de knappe blondine af..

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman schokt volgers met strakste pakje ooit

Juultje Tieleman deelt foto van scherpe vingertoppen

Onlangs deelde Juultje Tieleman een uiterst opvallende foto via Instagram. Op de foto was te zien hoe de blondine scherpe steekwapens aan haar vingers had hangen. Dit begint zelfs een beetje gevaarlijk te worden, als we de foto’s moeten geloven. Juultje heeft namelijk nep nagels op. Maar deze nagels zijn in ieder opzicht extreem. Té lang, té scherp. In ieder geval lijkt de blondine verliefd te zijn op deze nagels, want ze poseert er vol trots mee. Juultje laat haar volgers zelf invullen; “Nagels langer dan ..“. Haar volgers reageren massaal, ook de bekendere volgers. Anna Nooshin; “Mijn geduld 😂 looove deze nagels“. Moise Trustfull: “Geweldig dit“. “Hot”. En er was zelfs een uiterst opvallend, ietwat ongepaste reactie; “Koen zijn paal“. Koen is natuurlijk de vriend van de blondine. Ook wel bekend van het Youtube kanaal De Bankzitters. De twee maakten een paar maanden geleden hun relatie bekend, en zijn sindsdien zielsgelukkig. Het beste voor de twee!

 Lees ook: Video: Juultje Tieleman bepaalt wat beeldschone Lies Zhara in bed doet

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J U U L T J E (@juultjetieleman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.