Het Perfecte Plaatje: we wachten op de shoot van Helga van Leur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Helga van Leur het Perfecte Plaatje naaktshoot

Vanaf woensdag 30 oktober gaat alweer het 4e seizoen van het competitieve fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje van start, gepresenteerd door Tijl Beckand op RTL4 vanaf 20:30.

In deze competitie zullen acht BN’ers uit gaan maken wie van hen de mooiste plaatjes schiet, waarbij “het perfecte plaatje” het ultieme streven is.

De acht kandidaten van het nieuwe seizoen zijn: Froukje de Both, Christina Curry, Daphne Deckers, Helga van Leur, Steven Brunswijk, Kees Tol, Jonny Kraaijkamp jr. en Jamie Westland. In ieder geval vanwege de vrouwelijke helft van het gezelschap een show om naar uit te kijken! Een aantal perfecte plaatjes zien we al helemaal voor ons.

Lelijk is perfect

De eerste aflevering van het Het Perfecte Plaatje neemt de definitie van ‘perfect’ trouwens wel heel erg ruim en zal draaien om ‘de lelijkste foto’ die de deelnemers van elkaar kunnen maken. Het belooft een spannende strijd te worden, waarbij de deelnemers het mogelijk niet altijd met de uitslag eens hoeven te zijn; want hoe moeilijk is het om een lelijke foto van Johnny Kraaijkamp jr. te schieten? – en krijg het maar eens voor elkaar om het immer innemende snoetje van Helga van Leur van haar slechtste kant op beeld vast te leggen. Heeft ze überhaupt een slechte kant? En als je de techniek van fotografie totaal niet beheerst, levert dat dan automatisch de lelijkste foto op en daarmee ‘het perfecte plaatje’?

We kijken eigenlijk al uit naar het oordeel van de jury, gevormd door het vaste koppel William Rutten en Cynthia Boll, bijgestaan door een gastjurylid dat binnen het specifieke thema van ‘de lelijkste foto’ recht van spreken heeft. Het gastjurylid kan dus praktisch iedereen zijn die wel eens lelijk op de foto heeft gestaan. Dan vallen de Helga’s, Daphnes of Froukjes van deze wereld af.

Zonder kleren

De competitie verloopt volgens het knock-outsysteem. De kandidaat met het minst aantal punten aan het einde van de eerste aflevering wordt voorgoed verbannen uit het programma. Laten we hopen dat de vrouwen er niet al na de eerste afleveringen uit liggen, zodat tijdens de jaarlijks terugkerende ‘speciale’ shoot het meest perfecte plaatje nog geschoten kan worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?