Het Perfecte Plaatje is een foto waar Bridget Maasland zelf op staat

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland is een van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Maar het perfecte plaatje is natuurlijk gewoon een foto waar Bridget zelf op staat. 

Het is weer zo ver. Een nieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje staat voor de deur. In het artistieke programma strijden tien bekende Nederlanders wekelijks om de titel van beste fotograaf. Ze proberen de kijker te imponeren met ‘het perfecte plaatje.’ Voor Bridget Maasland moet dat niet heel moeilijk zijn. Elke foto van de prachtige presentatrice is natuurlijk al perfect. Bridget kan dus met twee vingers in haar neus het programma straks winnen.

Lees ook: Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget is perfect,  zowel voor als achter de camera

Bridget staat regelmatig model voor grote merken en bladen. Ze is dus niet geheel onbekend met de ins and outs, do’s and don’ts van het fotograferen. Elke aanwijzing die Bridget van achter de camera te horen heeft gekregen kan ze nu in haar voordeel laten werken. Ze is dan ook een kandidate met veel camera ervaring en heeft daarmee een streepje voor op de competitie. Achter de camera is Bridget dus de perfecte kandidaat, maar ook voor de camera kan de beeldschone blondine schitteren. Mochten de kandidaten zich moeten wagen aan portret fotografie, dan weet Bridget waarschijnlijk het meest perfecte plaatje te schieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget ziet er geweldig uit op foto

Ze wordt misschien een dagje ouder, maar Bridget ziet er nog net zo prachtig uit als tien jaar geleden, misschien nog wel mooier. Bridget heeft misschien wel de knapste lach van Nederland. En haar zwoele blik maakt van al haar foto’s een feestje om naar te kijken. Bridget ziet er dus geweldig uit, op wat voor foto ze ook te zien is. Bridget heeft dan ook geen strakke pakjes of korte rokjes nodig om de aandacht vast te houden en verleidelijk over te komen. Al mag ze dat soort outfits altijd gewoon uit de kast halen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Ook een expert in dieren fotografie

Niet alleen kan Bridget goed omgaan met mensen, maar ook dieren vinden haar helemaal geweldig. Ze wist het zelfs voor elkaar te krijgen om haar hondje, een van de meest eigenwijze wezens op de aarde, voor de camera te laten poseren. Dat is nog eens talent. Als er een aflevering met dierenfotografie is, dan is het al zeker dat Bridget die uitdaging gaat winnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget is het mooist in jurkje

Hoewel Bridget er natuurlijk altijd goed uit ziet, is ze het allermooiste in een zomers jurkje. Dat bewijst ze ook op onderstaande foto waar ze als een echte Amerikaanse cowgirl iedereen begroet. Met een beetje een ondeugende blik en die verleidelijke lach is Bridget oprecht een van de mooiste vrouwen die er is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!