Het paringsgeluid van de Roelvink

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Lieve mensen, ik heb een vraagje’ begint Dave Roelvink zijn video. Het is altijd feest als het jongste telg van de gele speedo familie zijn mond opent. Ook deze keer is de ongezouten mening van Dave een bron van vermaak. Maar misschien zit er onder de woorden van Dave wel een diepere boodschap. Is dit in het geheim een schreeuw om hulp? 

Dave Roelvink heeft niet de beste reputatie als het om vrouwen aan komt. Google gerust ‘Dave Roelvink Jacuzzi’ om te zien waarom. Maar toch leek het redelijk goed te gaan met Dave. De afgelopen jaren had hij een gezonde en vaste relatie. Maar sinds een maand of twee zijn hij en zijn vriendin uit elkaar en dat lijkt een diepere impact te hebben op Dave dan je op eerste gezicht zou denken.

De Antifeminist?

Nu zijn er een hoop mensen die vinden dat Dave tegen het feminisme is. Dat blijkt een hoop gebakken lucht. Hij is niet zo zeer tegen het feminisme, maar Dave vindt wel dat iedereen nogal aan het doorslaan is: ‘Ben ik de enige in Nederland die het mooi vindt dat mannen en vrouwen niet precies hetzelfde zijn? Het is toch mooi dat we verschillende rollen hebben. Dat de man betaalt als hij uit eten gaat met zijn vrouw’. Op zich heeft hij daar wel gelijk in. Het heeft wel iets romantisch als de man betaalt of de deur open houdt voor de vrouw. Daarbij is hij ook van mening dat mannen en vrouwen hetzelfde betaald moeten krijgen als ze dezelfde functie hebben. Als ze hetzelfde aan kunnen, moeten ze dezelfde compensatie krijgen.

Wel is hij van mening dat mannen en vrouwen anders in elkaar zitten. Bepaalde functies of situaties horen meer bij een vrouw en bepaalde functies en situaties meer bij een man: ‘Dat als je met zijn tweeën op straat loopt en je komt in een kutsituatie terecht, dat de man de vrouw beschermt. En het is toch niet erg dat de vrouw iets meer doet in het huishouden, omdat wij te stom zijn om dat te doen.’
Verborgen boodschap

Als Dave zegt dat mannen te dom zijn voor het huishouden, bedoeld hij dan dat hij zelf niks aan het huishouden doet? En als dat waar is, hoe ziet het huis van Dave er inmiddels dan uit? Hij heeft al even geen vriendin meer en als hij inderdaad zelf geen (Roelvinken)poot uitsteekt in het huishouden dan moet huize Roelvink een regelrechte ‘health hazard’ zijn: vieze was door het hele huis, een stapel borden tot aan het plafond, vieze sokken tussen de gordijnen en ga zo maar door. Als je het huis van Dave in wilt zul je jezelf eerst door zes meter stof moeten vechten. Niet te vergeten dat zijn gazon inmiddels lijkt op een oerwoud. De lucht in huis is te vergelijken met chemische oorlogsvoering en de meubels zijn vervangen door lege kratten bier.

Dave heeft al aangegeven slecht te kunnen tegen alleen zijn. Misschien is de recente uitspraak dan ook een soort roep om hulp. Dave heeft een vriendin nodig om te kunnen overleven, anders wordt hij straks door de bacteriën in zijn eigen woonkamer verslonden. Maar Dave waagt zich niet echt meer aan uitgaan en de vrouwen staan nou niet bepaald in de rij? Dus wie gaat ervoor zorgen dat Dave straks weer een vaste huishoudster vriendin heeft?

Held in gele Speedo

Misschien kan vaderlief helpen. Als een ware superheld in zijn gele speedo zal Dries vast wel een oplossing hebben. Dries zit nog meer in de Nederlandse party-scene dan zijn zoon. Op de radio vertelde hij laatst nog hoe hij regelmatig op de drugsfeestjes van Nederland komt en zich dan verbaast over wie hij daar aantreft. Ongetwijfeld zal er op die feestjes iemand rondlopen die gek genoeg is om met Dave te willen daten.

Als Dries zijn zoon nou een keer mee neemt naar zo’n feestje kan hij gelijk wingman spelen. Het zou ook zomaar kunnen dat Dave’s zoektocht naar een vriendin binnenkort op televisie te zien is. Dries en Dave zijn namelijk benaderd om samen een televisie programma te maken voor Talpa. Het duo zou twee maanden lang niet aan de slag kunnen met andere werkzaamheden. Dus het zou zomaar kunnen dat binnenkort heel Nederland ziet hoe papa Dries zijn zoon aan een vrouw helpt.

 

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.