Het nieuwe GTST: Eindelijk Marly van der Velden vanuit twee camera’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is tijd voor een grandioze make-over! De oudste soap van Nederland wordt in een nieuw jasje gestoken. Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt een nieuwe visuele stijl. En daar kan je al een stukje van mee krijgen in de laatste paar afleveringen. Wat gaat er dan veranderen? Nou, ze hebben nu niet 1, maar 2 camera’s op set!

RTL-directeur Peter van der Vorst kondigde vorig jaar aan dat GTST in het voorjaar een andere ‘look & feel’ zou krijgen. Een echte opknapbeurt. Wat dat allemaal oplevert? Nou, je kan nu gaan genieten van Marly van der Velden van verschillende hoeken! Dat alleen is al genoeg reden om een nieuwe televisie aan te schaffen. Goede Tijden: Nieuw, nu nog beter!

Lees ook: Romy Monteiro scoort rol in Goede Tijden Slechte Tijden

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Filmische look

Het is klaar met de veel te krappe en donkere soapsets. Wide shots, meerdere hoeken, betere verlichting, close-ups en zooms. Alles is mogelijk in Meerdijk nu. Het maakt het dorpje met het meeste drama in Nederland nu nog een stukje dramatischer met een filmische look. Maar wat kan je straks allemaal verwachten in Goede Tijden, Slechte Tijden?

Meer Marly

Natuurlijk kan je veel meer doen met 1 camera dan met 2 camera’s. Zoals twee keer zoveel beelden schieten van de ster van de soap, Marly van der Velden. In dit geval is meer ook echt beter. Marly, die al jaren steevast in Meerdijk woont, is een van de belangrijkste redenen dat mensen nog steeds elke week klaar zitten voor de televisie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marly Van der Velden (@marlyvd)

Deze keer Ludo en Janine

Normaal gesproken wanneer Ludo en Janine een discussie hebben, en wie de soap kent weet dat de twee continu met elkaar overhoop liggen, zie je van een van beiden alleen maar het achterhoofd. Vaak wordt van tevoren bepaald wie je in beeld moet zien. Met twee camera’s kunnen beide personages tegelijk gefilmd worden. Hierdoor kan alles beter en sneller worden gemonteerd. Dat betekent meer emotie en meer drama tussen alle personages.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Een beter beeld van Meerdijk

Behalve de duidelijke tijdswinst en het feit dat er nu meer ruimte is voor artistieke shots is er nog een belangrijk voordeel aan de nieuwe manier van opnemen. Alle extra B-roll die nu van Meerdijk gemaakt kan worden. Altijd al benieuwd geweest naar de rest van het huis van de Sanders, of het volledige interieur van de Rozenboom? Dan heb je geluk! Met een extra camera krijg je eindelijk een volledig beeld van het fictieve dorp.

Spanning in Meerdijk

Alsof dat nog niet genoeg reden was om GTST te volgen wordt er de komende maand nog even wat olie op het soapserie vuur gegooid. Daan en Shanti komen namelijk binnenkort bij elkaar. GTST-acteurs Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn al meer dan een jaar gelukkig samen, maar hun personages worden binnenkort ook aan elkaar gekoppeld. Dat zal de liefdesscenes tussen de twee net wat meer passie geven. De stoom komt er straks van af. In de serie zorgt de kinderloze Shanti momenteel voor Daans dochtertje Louise. En de twee komen af en toe stiekem bij elkaar, wat leidt tot een flinke portie romantiek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!