Het mysterie van RTL-verslaggeefster Robin van Hijfte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin van Hijfte is een verslaggever bij RTL nieuws. Maar de knappe dame is ook een beetje mysterieus…

Robin van Hijfte en haar werk bij RTL

Robin van Hijfte werkt als verslaggeefster bij RTL. Vooral tijdens de verkiezingen was ze erg veel te zien op tv. Ze trok voor het programma Jinek het land door om de mening te vragen van de kiezers. Maar ook daarna bleef ze in beeld. Als je naar RTL Nieuws kijkt kan het zo maar zijn dat deze schoonheid voorbij komt!

Robin van Hijfte

Robin van Hijfte en haar Instagram

Robin deelt niet veel over haar privé leven. Op haar twitter account gaan vrijwel alle tweets over het nieuws. Er zijn daar vaak updates te lezen over rechtszaken waarbij ze aanwezig is. Ze is dan ook erg goed in haar werk, maar hierdoor weten we helaas niet veel over haar privé leven. Ook op Instagram is ze te vinden, maar helaas is haar account ook daar niet openbaar. Dat is erg jammer want naar foto’s van Robin kijken is zeker geen straf!

Robin van Hijfte heeft een vriend?

Robin is dus erg mysterieus over haar privéleven. Veel dingen zijn dan ook een groot raadsel. Er is niks bekend over een eventuele relatie van Robin van Hijfte. Zelfs haar leeftijd is een groot raadsel! Naar mate ze meer in beeld komt bij RTL nieuws en Jinek zullen we hoe dan ook meer over haar te weten gaan komen. Redenen genoeg om te blijven kijken dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!