Het mysterie van RTL-verslaggeefster Robin van Hijfte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Robin van Hijfte is een verslaggever bij RTL nieuws. Maar de knappe dame is ook een beetje mysterieus…

Robin van Hijfte en haar werk bij RTL

Robin van Hijfte werkt als verslaggeefster bij RTL. Vooral tijdens de verkiezingen was ze erg veel te zien op tv. Ze trok voor het programma Jinek het land door om de mening te vragen van de kiezers. Maar ook daarna bleef ze in beeld. Als je naar RTL Nieuws kijkt kan het zo maar zijn dat deze schoonheid voorbij komt!

Robin van Hijfte

Robin van Hijfte en haar Instagram

Robin deelt niet veel over haar privé leven. Op haar twitter account gaan vrijwel alle tweets over het nieuws. Er zijn daar vaak updates te lezen over rechtszaken waarbij ze aanwezig is. Ze is dan ook erg goed in haar werk, maar hierdoor weten we helaas niet veel over haar privé leven. Ook op Instagram is ze te vinden, maar helaas is haar account ook daar niet openbaar. Dat is erg jammer want naar foto’s van Robin kijken is zeker geen straf!

Robin van Hijfte heeft een vriend?

Robin is dus erg mysterieus over haar privéleven. Veel dingen zijn dan ook een groot raadsel. Er is niks bekend over een eventuele relatie van Robin van Hijfte. Zelfs haar leeftijd is een groot raadsel! Naar mate ze meer in beeld komt bij RTL nieuws en Jinek zullen we hoe dan ook meer over haar te weten gaan komen. Redenen genoeg om te blijven kijken dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!