Hét meest Iconische duo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je kunt als je een oude rot van 89 jaar bent achter de geraniums gaan zitten, een potje jeu de boule gaan spelen of misschien een partijtje ganzenborden. Óf je gaat net zoals Clint Eastwood lekker skiën. Met wie? Met Arnold Schwarzenegger (72) natuurlijk. Hét duo van 2019?

bad boys
© Colombia Pictures

Clint Eastwood en Arnold Schwarzenegger

“I’ll be back”. Een epische filmuitspraak van de bovenste plank. De eigenaar van deze iconische uitspraak – niemand minder dan The Terminator himself – bevond zich afgelopen week spreekwoordelijk gezegd op dezelfde hoogte als zijn carrière. Ergens hoog in de bergen stond hij op twee latten naast cowboy Clint Eastwood. Je zult er maar naast zitten in de skilift. De stem van ‘Arnie’ die is zo uniek, die herken je uit duizenden.

De twee heren sluiten dit jaar dus samen af en lieten dat weten door middel van een post op Instgram. Leuk kiekje Arnie, maar wat staat er onder? “Name a more iconic duo. I’ll wait”. Oké, nou challenge accepted. Eens even kijken of er een meer iconisch of spraakmakend duo gevonden kan worden!
Bassie & Adriaan

“Ha-llo vriendjes éééén vrien-dííí-nnetjes. We ko-men er weer aan”.
Internationaal minder bekend, maar daarom niet minder iconisch. Dit duo heeft heeft de Nederlandse jeugd van vroeger heuse levenslessen en culturele opvoeding meegegeven. Ze trokken door heel Europa, Curaçao en Amerika en waren B2, B100, vlugge japie en de Baron altijd te snel af. Die stuntelige criminelen wisten de clown en acrobaat nooit te pakken te krijgen en vervolgens begon de Baron weer met allerlei heerlijke snacks te schelden. Bamibal, Frikandel, Bal gehakt. Ze kwamen allemaal voorbij.

Dit duo is dus écht iets Nederlands, máár door internet is het introductieliedje van Bassie & Adriaan uiteindelijk toch beland in Amerika. En daar probeerde iemand gezellig mee te zingen…

Bitterballen & Mosterd

Oké, het zijn dan wellicht geen wereldbekende acteurs die zich ook nog eens ingezet hebben in de politiek. Het zijn ook geen clown en een acrobaat die haast dertig jaar kinderen van verschillende generaties hebben vermaakt. Maar wie heeft gezegd dat je per se een mens moest zijn?

Iedereen die geen mosterd lust heeft pech. Als je veggie of vegan bent, dan ook. Maar dit duo heeft menig hart veroverd. In het voorjaar, terwijl de warme lentezon boven op je bolleke schijnt en je een heerlijke alcoholische versnapering aan het wegwerken ben. Wat wil een mens dan nog liever dan lekkere portie bitterballen met mosterd? Zeker geen Clint en Arnie. Ook geen Bassie & Adriaan. Is dit een winnaar?

Birgit en Katja Schuurman

Deze nominatie heeft iets wat de andere genomineerde niet hebben, namelijk: aantrekkelijkheid. Ja, een bitterbal is ook aantrekkelijk als je honger hebt, maar dat is toch nét wat anders dan het effect wat de zusjes Birgit en Katja Schuurman teweeg kunnen brengen. Als je mocht kiezen naast welk duo je het liefst wakker wilt worden, dan is de kans groot dat het in ieder geval niet een bitterbal met mosterd is. Misschien alleen als je de avond van te voren te diep in het glaasje hebt gekeken en de zusjes Schuurman too much too handle zijn.

Badr Hari en Rico Verhoeven

21 december was het dan zo ver. Na drie jaar wachten stond dit duo tegenover elkaar in de ring. Ondanks beide heren enorme vechtersbazen zijn, komt er van vechten helaas weinig terecht als deze mannen samen zijn. Vaker gaat hun samenkomst gepaard met pijn, tranen, troost en geld. Héél veel geld. Als er een ding is waar Rico en Badr beter in zijn ten opzichten van de andere genomineerden, dan is het wel makkelijk geld verdienen. Alhoewel, wereldwijd is er waarschijnlijk meer geld uitgegeven aan bitterballen en mosterd dan aan het salaris van The King of Kickboxing en Golden Boy Badr.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.