We stellen je voor aan het knappe schoonzusje van Romee Strijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Je hebt haar wellicht al wel eens voorbij zien komen op Romees Instagram of TikTok: Carlijn van Leeuwen (23). Je weet wel, dat andere blonde meisje, dat een beetje op Romee zelf lijkt. Hoe dan ook: we stellen je voor aan de knappe vriendin/schoonzus van Romee Strijd.

De dame in kwestie luistert dus naar de naam Carlijn van Leeuwen. De blondine is 23 lentes jong en timmert inmiddels lekker aan de weg op Instagram. Maar: fulltime influencer is ze niet. Nee, deze dame studeert geneeskunde. Beauty, brains én ze is het schoonzusje van Romee Strijd. Een aardig cv dus!

Carlijn van Leeuwen, de schoonzus van Romee Strijd

De meesten kennen Carlijn van Leeuwen als ‘de schoonzus van Romee Strijd’. Logisch natuurlijk, aangezien Romee een regelrechte beroemdheid is. Waar menig andere vrouw allang een minderwaardigheidscomplex had opgebouwd na 10 minuten in dezelfde ruimte met Romee Strijd, is dat bij Carlijn zeker niet het geval. Nee, de looks van deze dame doen eigenlijk niet onder voor die van haar modellenvriendin.

De dochter van Bert van Leeuwen

Romee Strijd is echter niet het enige beroemde lid van Carlijns familie. Carlijn van Leeuwen is namelijk de dochter van presentator Bert van Leeuwen. Wiens zoon Laurens van Leeuwen weer getrouwd is met Romee Strijd. Volg je ‘m nog?

Carlijn van Leeuwen kan ook dansen

Carlijn van Leeuwen heeft de beauty, de brains maar ook de moves! Deze dame kan een heerlijk potje dansen. Dit doet ze overigens het liefst met haar vriendinnen. Ach, wat vervelend…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...