Het beste van gebarentolk Irma Sluis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet minister-president Mark Rutte, niet de essentiële informatie, niet de hoop op een goede afloop, maar gebarentolk Irma Sluis is de reden dat heel Nederland elke week afstemt op de persconferenties van het kabinet. Ze had ons al bij ‘hamsteren’, maar ook voor andere gebaren blijven we met plezier aan de buis gekluisterd. (Beeld: Op1, RTL)

De coronacrisis is echt niet alleen maar ellende. Want zonder deze wereldwijde pandemie hadden we gebarentolk Irma Sluis nooit leren kennen! ‘Dankzij’ het virus heeft ze zichzelf, maar ook het belang en de onverwachte entertainmentwaarde van een doventolk op de kaart gezet. Doven- en slechthorenden blij, en de rest van Nederland ook!

Lees ook: 1 april ‘afgelast’ wegens coronavirus

Je zou inmiddels bijna kunnen zeggen dat de meeste persconferentie-kijkers inschakelen voor de tolk, en blijven hangen voor de instructies van het kabinet. Het zal moeilijk in cijfers uit te drukken zijn, maar het kan bijna niet anders dan dat Irma uiteindelijk een aantal levens heeft gered met haar gebaren. Een kleine The Best of Irma is dus zeker op z’n plaats:

‘Yes, de maatregelen werken’

https://twitter.com/Cupendinaria/status/1250482953320349697

Voor de hiphoppende kijker

Irma Sluis

Laat die chipszak staan

https://twitter.com/hetiswa/status/1250474234608070657

Irma is uiteraard een kei in non-verbale communicatie

Eh Irma, er kijken ook kinderen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.