Hélène Hendriks wakkert geruchten over zwangerschap aan met flinke glimmende augurk (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks en Lilian Marijnissen hadden trek in in een enorme augurk en laten deze gauw naar binnen glijden!

Het is nu al een tijdje bekend dat de ex-politici Lilian Marijnissen zwanger is. De blondine is niet heel lang samen met haar partner Joeri Jansen, maar toch verwacht het stel nu al een kindje. Lilian was te gast bij een aflevering van De Oranjezondag, waarin presentatrice Hélène Hendriks een leuke verrassing had voor Lilian. Ze had namelijk een rompertje met ‘De Oranjezondag’ erop. Lilian was erg blij met het cadeautje en vond het enorm schattig.

Zwangerschap aanstaande bij Hélène Hendriks?

Hierna vroeg Hélène of Lilian veel last had van de nadelen van haar zwangerschap en wat deze nadelen precies zijn bij haar. Lilian vertelde dat ze vooral vaak erg moe is en af en toe ook wel misselijk. Ze zei daarnaast ook dat ze ineens heel erg veel van chocomel houdt. Daarnaast houden zwangere vrouwen ook vaak van augurken. Lilian werd in ieder geval goed verzorgd bij het programma, want na de aflevering kreeg ze naast het rompertje dus ook nog eens een glas chocomel en een enorme augurk! Bekijk de foto hieronder!

Helene hendriks lilian marijnissen de oranjezondag

Lilian Marijnissen overladen met kritiek op zwangerschap

Lilian Marijnissen en haar vriend Joeri Jansen zijn na het bekend maken van hun zwangerschap overladen met kritiek. Joeri zou namelijk niet heel lang geleden nog in een relatie hebben gezeten met zijn jeugdliefde. In deze relatie zou hij meerdere malen zijn vreemdgegaan, waaronder dus met Lilian. Veel mensen beweren te weten dat Lilian ook gewoon wist dat hij vreemdging. Nu krijgen de twee dus samen een kindje. Hier krijgen ze beide dan ook veel kritiek op van hun volgers.

Meer zien van Lilian Marijnissen doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe blondine Lilian Marijnissen? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst Lilian de laatste tijd vooral veel fragmenten uit verschillende programma’s waar ze te gast is geweest. Ook geeft Lilian je zo nu en dan een kijkje in haar privéleven. Hier zitten zeker een aantal beelden tussen waar je flink van kan genieten! Ook staan er nog veel foto’s en video’s op haar kanaal van haar tijd als politica. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!