Hélène Hendriks tuit haar lipjes op perfect getimede foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks werd op een onverwacht moment op de foto gezet toen ze nét haar lippen op aparte manier liet zien. Ze leek naderhand niet heel blij met het kiekje…

Hélène Hendriks stond afgelopen weekend weer langs de lijn! De knappe blondine heeft naast haar professionele interviews en rake analyses gelukkig ook tijd voor een geintje als de camera’s van ESPN even niet draaien. Toch was ze niet helemaal blij met deze ongelukkige foto van zichzelf. Naar wie keek Hélène op dit moment?

Hélène Hendriks trekt ‘duckface’ tijdens werk

De presentatrice deelt niet vaak een foto van zichzelf. Wanneer Hélène Hendriks dit wél doet zit er vaak wel een grappige reden achter. Ook nu laat ze haar volgers weer lachen met een opvallend kiekje. Tijdens haar werk voor ESPN tuitte ze even haar lipjes richting de zijlijn. Precies op dat moment werd er een foto gemaakt van de blondine…

Hélène Hendriks is vaak te gast bij het programma Vandaag Inside. De scheidsrechter Bas Nijhuis is hier ook vaak te vinden. De twee kennen elkaar dan ook goed. Bas Nijhuis grapt in de comments over de foto “ik heb spelers die zo naar me keken weleens geel gegeven”. Veel mensen kunnen dan ook enorm lachen om de grap en de foto. Hélène zelf noemt haar lipjes getuit een ‘intelligente pose’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks viert dierendag met een schattige selfie

Hélène Hendriks viert samen met haar viervoeter dierendag. Samen met haar hond Bobbie deelt ze een schattige foto. Lekker warm aangekleed lijkt het erop dat ze een stukje gaat wandelen met haar hond. Met een leuke roze muts op kan Hélène er helemaal tegenaan om een flink stuk te lopen met haar hond. Dit natuurlijk om haar hond extra te verwennen op dierendag.

Hélène Hendriks maakt grap over kampioenschap Max verstappen

Bij het wereldkampioenschap Formule 1-was er veel onduidelijkheid. Door met verschillende punten te rekenen was het lang niet zeker of Max Verstappen wereldkampioen was. Nu maakt Hélène samen met haar collega een grapje hierover. Door even goed te rekenen kan Go Ahead Eagles kampioen worden grappen ze. Go Ahead Eagles moet namelijk tegen SC Cambuur voetballen. Allebei de voetbalclubs staan in het rechter rijtje, maar wanneer je goed rekent wordt Go Ahead Eagles kampioen als ze winnen. Dit is natuurlijk een grap, omdat ze bij de Formule 1-niet goed hadden gerekend met de punten. De knappe blondine kan er wel om lachen en zegt ‘vertel jij dat zo even aan Hake en de Jong of moet ik het doen? “. Dit zijn de trainers van de twee voetbalclubs.

Hélène Hendriks feliciteert Max Verstappen met wereldkampioenschap

Hélène Hendriks heeft Max Verstappen persoonlijk ontmoet tijdens de Dutch GP. Nu feliciteert ze de Nederlander met zijn tweede kampioenschap. Ook Hélène Hendriks is een fan van de Formule 1. Ze is er dan ook trots op dat een Nederlander het kampioenschap wint.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.