Hélène Hendriks speelde vals tijdens jaarwisseling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks nam een klein loopje met de waarheid tijdens oud & nieuw. De presentatrice zag er in werkelijkheid helemaal niet zo glamourous uit deze jaarwisseling…

De kans is groot dat jij in precies dezelfde situatie zat als Hélène Hendriks deze jaarwisseling. Geen plannen, geen glitter-outfit, geen feestmaal en al helemaal geen zin in een feestje. Omdat de harde realiteit op dit moment niemand aan goede zin helpt, besloot Hélène een klein beetje bedrog te plegen op Instagram…

Lees ook: NEE: Hélène Hendriks stopt met Champions League

Hélène Hendriks in joggingpak op de bank

Net als heel Nederland luidde Hélène Hendriks het nieuwe jaar niet in terwijl ze omringd door familie en vrienden de champagne liet knallen. Hoewel de Instagramfoto waarop ze je een gelukkig nieuwjaar wenst anders doet vermoeden, zat Hélène ‘gewoon’ in joggingpak op de bank rond middernacht! Dat tafereeltje vond ze zelf ’te ongezellig’ voor op de foto, dus speelde ze voor ieders bestwil een beetje ‘vals’: we moeten het doen met een plaatje van een paar weken geleden. Daarop zag ze er wél heel feestelijk uit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?