Hélène Hendriks speelde vals tijdens jaarwisseling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks nam een klein loopje met de waarheid tijdens oud & nieuw. De presentatrice zag er in werkelijkheid helemaal niet zo glamourous uit deze jaarwisseling…

De kans is groot dat jij in precies dezelfde situatie zat als Hélène Hendriks deze jaarwisseling. Geen plannen, geen glitter-outfit, geen feestmaal en al helemaal geen zin in een feestje. Omdat de harde realiteit op dit moment niemand aan goede zin helpt, besloot Hélène een klein beetje bedrog te plegen op Instagram…

Lees ook: NEE: Hélène Hendriks stopt met Champions League

Hélène Hendriks in joggingpak op de bank

Net als heel Nederland luidde Hélène Hendriks het nieuwe jaar niet in terwijl ze omringd door familie en vrienden de champagne liet knallen. Hoewel de Instagramfoto waarop ze je een gelukkig nieuwjaar wenst anders doet vermoeden, zat Hélène ‘gewoon’ in joggingpak op de bank rond middernacht! Dat tafereeltje vond ze zelf ’te ongezellig’ voor op de foto, dus speelde ze voor ieders bestwil een beetje ‘vals’: we moeten het doen met een plaatje van een paar weken geleden. Daarop zag ze er wél heel feestelijk uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!