Hélène Hendriks profiteert eindelijk van wangedrag Johnny de Mol bij HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks kreeg goed nieuws te horen.  Haar strijd met Johnny de Mol lijkt beslist. Dit terwijl die collega misschien wel zijn laatste tv-moment heeft gehad. Pakt Hélène deze kans of heeft ze medelijden?

Hélène Hendriks aast al enige tijd op de baan van Johnny de Mol. Zijn baan als presentator van HLF8 of precies te zijn. Het programma is succesvol, maar de host ervan kent wat juridische problemen op dit moment. Voor Johnny lijkt het door de problemen einde carrière, of in ieder geval een pauze. Maar voor Hélène is het een kans die ze eigenlijk niet kan laten liggen. De blondine heeft het programma  vaak zat gehost, ter vervanging van Johnny, en kreeg goede kritieken. Johnny gaat op stand-by en er lijkt maar één vervangende kandidaat te zijn die zijn rol aankan en aanklacht-vrij is.

Hélène Hendriks al een poos in afwachting

Hélène zelf zat precies hierop te wachten. Slecht nieuws voor Johnny betekent goed nieuws voor haar. Maar dat kan ze natuurlijk niet zo zeggen dus de profiteur houdt wijselijk haar mond en wacht een aanbod van John de Mol rustig af. Die tactiek werkt al enige tijd best goed. Bij elk ziekte verlof of elke nieuwe aanklacht belt hij haar op en dezelfde avond zit ze aan het hoofd van de tafel bij HLF8. Bij Vandaag Inside heeft ze zelfs al haar voorkeur uitgesproken voor HLF8.

Hélène past perfect in nieuwe rol

Ze is 41, en Johnny 43. Ervaring zat en menig tv kijker is helemaal weg van Hélène. En bovendien is ze voorzien van een leeg strafblad, deze presentatrice. De uitgelezen kandidaat dus voor de belangrijke taak van het presenteren van het programma. Zelfs papa de Mol vindt haar geweldig, dus dat moet goedkomen. John de Mol heeft ook weinig tijd om uitgebreid te zoeken naar een nieuwe host, want die is druk zat met zijn zoon bijstaan in deze moeilijke tijden.

Einde tv voor Johnny?

Johnny de Mol stopt dus voorlopig helemaal met tv. Hij neemt een sabbatical nadat er een nieuwe beschuldiging van ongepast gedrag naar buiten is gekomen. De aankondiging maakt hij, hoe kan het ook anders, in HLF8 zelf. Of Hélène meteen het roer overneemt is niet bekend, maar de stoel aan tafel is wel erg leeg en moet gevuld worden. Hélène leek er wel lekker in te zitten alle afgelopen keren dus dat moet goedkomen. De 43-jarige Johnny mag zich voorlopig vooral gaan verdedigen en tijd spenderen aan zijn reputatie. Een interessante vraag is wel: Als hij dat allemaal heeft overleefd en de aanklacht ook, heeft Hélène dan nog wel zin om haar stoel op te geven?

Blonde carrièrejager krijgt het druk

Hélène zit helemaal volgeboekt, zelfs als zonder HLF8. Ze pakt alles wat ze pakken kan en presenteert van alles en nog wat. Zo is de voormalig hockeyster bij voetbalwedstrijden te vinden op ESPN en bij Vandaag Inside. De stand-in kreeg het tot nu toe allemaal voor elkaar. Maar ze moet vroeg of laat concessies maken. Haar HLF8 rol lijkt ze echter het leukste te vinden dus mocht dat in haar schoot vallen dan dropt ze vast eerder wat anders. Eerst maar is de stoel van Johnny claimen en de juiste papieren signeren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.