Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk: wie is jouw favoriet in dit een-tweetje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toen het vrouwenvoetbal nog liep waren Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk onafscheidelijk als presentatieduo bij Veronica. Hélène praatte de boel aan elkaar, en anouk verzorgde de analyse. Normaal zouden we niet echt warmlopen voor een oefeninterland van de Oranje Leeuwinnen, maar het voor, tussen en napraten van deze twee blondines maakte het hoe dan ook interessant.

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren aardig op weg om ons favoriete voetbal-presentatieduo te worden. Niets ten nadele van de mannen bij Veronica Inside, maar soms kijkt het gewoon iets lekkerder weg als er sprake is van échte chemie. Bovendien doen Anouk en Hélène het nou eenmaal beter op beeld! Maar als we Hélène en Anouk tegenover die knorrige kerels zetten, winnen de dames sowieso. Daarom maken we er een vrouwenvoetbalstrijd van. Wie is jouw favoriete blondine in dit een-tweetje: Hélène of Anouk?

[poll id=”30″]

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks: droomduo

Het coronavirus maakte een voorlopig einde aan de samenwerking tussen de twee, maar vriendinnen blijven ze sowieso. Hélène ging onlangs zelfs op vervroegde kraamvisite bij de inmiddels zwangere Anouk. Die zou ze trouwens best eens Johan kunnen gaan noemen…

Succesvol een-tweetje

Het voetbal, dus ook het vrouwenvoetbal, begint inmiddels langzaam weer op gang te komen. Zodra we de Oranje Leeuwinnen weer op tv kunnen bewonderen, hopen we dat vrouwenvoetbalzender Veronica het duo Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk niet vergeet. Dit gezellige een-tweetje heeft namelijk potentie, zowel in als buiten ‘het veld’!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Helene Hendriks © (@helenehendriks1) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.