Hélène Hendriks of Anouk Hoogendijk: wie is jouw favoriet in dit een-tweetje?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Toen het vrouwenvoetbal nog liep waren Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk onafscheidelijk als presentatieduo bij Veronica. Hélène praatte de boel aan elkaar, en anouk verzorgde de analyse. Normaal zouden we niet echt warmlopen voor een oefeninterland van de Oranje Leeuwinnen, maar het voor, tussen en napraten van deze twee blondines maakte het hoe dan ook interessant.

Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk waren aardig op weg om ons favoriete voetbal-presentatieduo te worden. Niets ten nadele van de mannen bij Veronica Inside, maar soms kijkt het gewoon iets lekkerder weg als er sprake is van échte chemie. Bovendien doen Anouk en Hélène het nou eenmaal beter op beeld! Maar als we Hélène en Anouk tegenover die knorrige kerels zetten, winnen de dames sowieso. Daarom maken we er een vrouwenvoetbalstrijd van. Wie is jouw favoriete blondine in dit een-tweetje: Hélène of Anouk?

[poll id=”30″]

Anouk Hoogendijk en Hélène Hendriks: droomduo

Het coronavirus maakte een voorlopig einde aan de samenwerking tussen de twee, maar vriendinnen blijven ze sowieso. Hélène ging onlangs zelfs op vervroegde kraamvisite bij de inmiddels zwangere Anouk. Die zou ze trouwens best eens Johan kunnen gaan noemen…

Succesvol een-tweetje

Het voetbal, dus ook het vrouwenvoetbal, begint inmiddels langzaam weer op gang te komen. Zodra we de Oranje Leeuwinnen weer op tv kunnen bewonderen, hopen we dat vrouwenvoetbalzender Veronica het duo Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk niet vergeet. Dit gezellige een-tweetje heeft namelijk potentie, zowel in als buiten ‘het veld’!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.