Helene Hendriks neemt je mee achter de schermen met ‘beste foto ooit’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nog nooit heeft Hélène Hendriks zo’n mooie foto op Instagram gedeeld. Vindt ze zelf! De presentatrice noemt het dan ook de ‘beste foto ooit’. 

PSV speelde een tijdje terug in de Europa League tegen het Oostenrijkse SK Sturm Graz en daar was Hélène Hendriks natuurlijk bij. Die wedstrijd was aardig, maar wat er zich achter de schermen afspeelde vonden we veel interessanter! Samen met verslaggeefster/presentatrice Aletha Leidelmeijer stond ze langs de kant. Ondanks dat het stadion goedgevuld was en de sfeer er lekker in zat, was het weer niet om over naar huis te schrijven. Het bleef allesbehalve droog tijdens de wedstrijd! Om te laten zien hoe de twee zich langs de lijn stonden te verkleumen postte Hélène Hendriks een charmante foto met Aletha op Instagram…

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Hélène Hendriks is gewoon fotogeniek!

De verslaggeefsters staan zeker niet zoals ‘normaal’ op de foto. Hélène is niet heel actief op Instagram maar als ze iets plaatst is het meestal een humoristische foto of zet ze er een grapje bij. Vaak trekt ze een gekke kop of kiest ze expres net een minder goede foto van zichzelf uit. Ook deze keer heeft ze ons weer aan het lachen gemaakt door even geen serieuze foto te plaatsen. Op de foto heeft Hélène een onderkin en kijkt Aletha niet bepaald gracieus de camera in. “In principe is dit onze beste foto” zet ze erbij. Aletha kan ook om de foto lachen en plaatst hem ook op haar eigen Instagram-account.

Lees ook: Drie redenen waarom Hélène Hendriks de Televisie-Ster moet winnen

Achter de schermen bij Hélène Hendriks

Hélène stond samen met Aletha Leidelmeijer langs de kantlijn in het regenachtige Graz. Hier gaven beide dames verslag van de wedstrijd. Ze konden dan misschien niet genieten van het weer, maar wel van de afloop. PSV won de wedstrijd namelijk. Met de foto geeft ze ons een kleine sneak peek van hoe het er écht aan toe gaat achter de schermen. Zodra de camera rolt straalt Hélène helemaal en geeft ze goed verslag, maar behind the scenes gaat het er allemaal wat minder vlekkeloos aan toe.

Hélène kan toch nog lachen na de wedstrijd

Aletha Leidelmeijer plaatste even later nog een wat leukere foto met Hélène Hendriks. Op die foto kunnen ze allebei gelukkig wel lachen. Welke van de twee foto’s nou de ‘beste’ is, laten de twee dames aan hun volgers over!

Hélène Hendriks dagelijks te zien bij Veronica Inside?

Al eerder heeft Hélène het stokje van Wilfred Genee overgenomen bij Veronica Inside. Dat deed de presentatrice met succes, want de kijkcijfers stegen destijds door haar aanwezigheid. Nu hopen veel kijkers dat Hélène Hendriks de presentatie van het populaire programma oppakt als Wilfred Genee even pauze nodig heeft bij Veronica Inside. Dat gaat, zeker nu het erop lijkt dat de show dagelijks wordt, sowieso een keer gebeuren! Als dat meer Hélène op tv zou betekenen, hebben we de afstandsbediening al in de aanslag!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!