Hélène Hendriks lacht zich rot om nachtelijk gesprekje van Noa Vahle met haar beroemde neef (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks kan zichzelf niet inhouden en gaat helemaal stuk op het moment dat ze met Noa Vale en haar beroemde neef praat!

Onze bekende presentatrice Noa Vahle heeft een enorm bekende neef, namelijk Johnny de Mol! Noa en Johnny zijn samen in Alphen te zien op beeld, wanneer presentatrice Hélène Hendriks een gesprek met ze probeert te voeren. Maar helaas gaat dat niet helemaal zoals gepland.

Hélène Hendriks lacht zich kapot om Johnny de Mol

Het begint wel enorm goed voor Hélène Hendriks wanneer ze aan het opnemen is voor De Oranjezomer. Ze gaat direct het gesprek aan met Noa Vahle die alles laat weten over wat er morgen gaande is in Alpen: ”De dag van morgen gaat heel bijzonder worden, meer dan vijfduizend deelnemers gaan morgen de berg trotseren! Die is 14 en een halve kilometer lang en elfhonderd meter hoog met eenentwintig bochten en gaan ze dan fietsend doen, of wandelend of hardlopend of sommige zelfs 6 keer met de fiets omhoog en dat allemaal om zo veel mogelijk geld op te halen voor kankerbestrijding.”

Maar daarna zegt Noa Vahle dat ook haar neef Johnny de tocht gaat maken. Dan geeft ze hem de microfoon, maar weet hij niet precies waar hij moet beginnen! Je kan op de achtergrond Hélène Hendriks en de andere gasten aan de tafel al horen lachen om het stille moment. Maar dan vertelt Johnny dat dit al zijn tweede keer zal zijn en dat hij het ongelofelijk gaaf vind om te doen.

Hélène Hendriks: ”Is dit ongemakkelijk Johnny?”

Onze presentatrice Hélène Henriks kan het toch echt niet inhouden en vraagt dan maar toch aan Johnny de Mol of hij het niet ongemakkelijk vind, of dat het wel meevalt! Je ziet het namelijk niet vaak gebeuren dat je met je nichtje samen op tv komt! Ook het nichtje Noa Vahle lijkt erg geïnteresseerd in wat Johnny hierop te zeggen heeft. ”Nee hoor, nee dat niet hoor, nee ik ben gewoon hartstikke moe het was een hele lange dag al want ik moet over een paar uur alweer eruit. Maar nee dit is zeker niet ongemakkelijk, het is wel leuk zelfs!” Noa kan zich nu zeker gerust stellen en de rest vind het een grappig en mooi moment om te bekijken.

Johnny de Mol laat weten dat hij er helemaal klaar voor is. Ook Noa Vahle geeft hem een complimentje en zegt hoe fit hij er wel niet uitziet. Toch denkt Johnny dat het erg zwaar zal worden, omdat hij een langere tijd niet zo fit is geweest. Toch zal hij enorm zijn best doen voor het goede doel. Maar Johnny is zo moe dat Noa Vahle zegt dat ze hem lekker naar bed gaat sturen. Ook omdat de eerste deelnemers al om half 5 gaan beginnen en dat is natuurlijk wel erg vroeg! Dan zien we opeens dat de camera zich verplaatst naar Johnny die gelijk nadat hij van het beeld af was in bed is gesprongen! Hij ligt erbij alsof hij wel direct zo in slaap zou kunnen vallen. Dat vindt iedereen geweldig om te zien wat zorgt voor een hilarisch moment in de studio!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!