Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Hélène Hendriks is de presentatrice bij De Oranjezomer en zij kwam met een erg interessante vraag. Het begon allemaal toen het over ‘handkarren’ ging. Ze kwam met wat feitjes over dit onderwerp. Bijvoorbeeld dat gemiddeld 1 op de 8 mannen het wel eens op het werk doet. Toen vroeg ze in de zaal wie dat dus weleens doet. Natuurlijk werden veel mannen lacherig en rood in het gezicht, want niemand wilde zeggen of zij dat gedaan hadden. Een paar man staken wel hun hand op. Dit was misschien wel als grap, maar wie ook de hand omhoog deden, waren Sam en Pieter aan de bar. Ook dit werd als grote grap gedaan en de hele zaal was aan het lachen!

De Oranjezomer maakt een vliegende start

De Oranjezomer is weer van start aangezien de zomerstop er weer is. Het voetbalseizoen is alweer zo snel afgelopen. Dus gaat Hélène Hendriks weer van start met haar programma. Ze kan in ieder geval met een goed gevoel wakker worden, want het nieuwe seizoen heeft de 1 miljoen kijkers al aangetikt. Het is natuurlijk een goed gevoel als het gelijk zo goed loopt. Je kan hierdoor meer motivatie krijgen om door te gaan en het serieus te blijven oppakken. Jack van Gelder zal aankomende tijd aanwezig zijn en dat wordt erg gewaardeerd door de fans. Over het internet gaan al veel positieve berichten over Jack.

Meer zien van Hélène Hendriks

Wil je nou meer zien van Hélène Hendriks en De Oranjezomer? Kijk dan even op de Instagram van Hélène. Hier plaatst ze alleen bijna nooit iets, alleen als er iets heel belangrijks of interessants is wat ze moet melden. Het is een zaakje van geluk hebben! Het zal dus lastig zijn om de onverwachte kijkjes te voorspellen, vooral nadat ze laatst ook gehackt is op haar Instagramkanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!