Hélène Hendriks krijgt kans bij HLF8 na brute boycot Oranje-spelers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is nog één plek waar Hélène Hendriks volledig zichzelf kan zijn. Nadat ze bij Oranje ordinair de mond werd gesnoerd, mag ze weer helemaal los bij haar ‘eigen’ show…

Hélène Hendriks neemt het liefst geen blad voor de mond. Het was dus een pijnlijk moment voor de blondine toen ze tijdens een persconferentie van Oranje genegeerd werd door de spelers van Oranje. Waar dit nóóit gaat gebeuren: aan tafel bij HLF8. Hélène neemt de boel weer over van Johnny. Goed nieuws voor de presentatrice én de kijker dus!

Hélène Hendriks presenteert HLF8

Hélène Hendriks kreeg een tijdje geleden de kans van haar leven toen ze HLF8, de dagelijkse talkshow van Johnny de Mol, over mocht nemen toen Johnny ziek thuis zat. De kijker was louter positief over de zeer kritische, energieke en eerlijke manier waarop de presentatrice de show runde. Helaas moest ze vervolgens weer plaatsmaken toen Johnny weer hersteld was. In die tussentijd nam ze genoegen met bijrolletjes als tafeldame bij HLF8 en Vandaag Inside, maar toch koestert ze natuurlijk nog die ene droom: een eigen show. Nu krijgt ze – wéér omdat Johnny verhinderd is – de kans om opnieuw te schitteren als presentatrice van HLF8.

Kijkers smullen van Hélène bij HLF8

De kijkers genieten altijd enorm van Hélènes presentatietalent. Bij HLF8 lijkt ze altijd goed op haar plek: Hélène oogde tijdens haar eerste reeks als presentatrice ontspannen, durfde ze kritische vragen te stellen en was ze soms zelfs een beetje brutaal. Hélène kreeg een hoop positieve reacties en Johnny werd totaal niet gemist. Nu is Johnny weer afwezig Waar is De Mol? Dat is nog niet helemaal duidelijk. Hij deelde wel zelf dat zijn plekje weer ingenomen was door Hélène. Krijgt de blondine nu de kans om eens iets langer te schitteren? Of moet ze weer plaatsmaken als Johnny terug is? De kijker lijkt inmiddels besloten te hebben wie ze het liefst willen zien…

Hélène Hendriks geboycot door Oranje-spelers

Hélène Hendriks werd eerder geboycot door de spelers van het Nederlands elftal. De presentatrice stelde tijdens een persconferentie van Oranje een vraag aan Frenkie de Jong, maar Frenkie moest zijn kaken stijf op elkaar hebben gehouden, omdat de perschef van de KNVB hem tegenhield. Louis van Gaal moest Hélène toen noodgedwongen te woord staan. Dit kwam allemaal doordat de Oranje-spelers het programma Vandaag Inside boycotten. Een aantal spelers was ontevreden over de soms ongenuanceerde en aanstootgevende uitspraken van Derksen en Van der Gijp, dus werd een tijd geleden besloten niet meer met medewerkers van Vandaag Inside te praten. Hélène Hendriks werkt bij dezelfde zender en schuift regelmatig aan bij Vandaag Inside, dus ook zij wordt genegeerd door de spelers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?