Hélène Hendriks reageert fel op vraag over angsten: ”Waarom vraag je dat eigenlijk?”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waarom de kijker altijd zo van Hélène Hendriks smult? Is het haar uiterlijk, haar kunde, of toch gewoon het feit dat ze altijd een woordje klaar heeft? De bijdehante presentatrice laat dat hier ook weer zien…

Hélène Hendriks is inmiddels zo gewend in het televisiewereldje, dat ze niet snel meer onder de indruk is. De tv-presentatrice heeft altijd commentaar op alles, en staat sterk in haar schoenen. Hoe komt het dat ze zich zo op haar gemak voelt tussen rokkenjagende voetballers en angstaanjagende voetbaltrainers?

Hélène Hendriks daagt interviewer uit

Hélène werkt natuurlijk al jaren met bijna alleen maar mannen, dus ze is wel wat gewend. Ook tijdens een interview met Panorama bleek dat weer. Hélène kreeg vragen over de Conference League. Of ze het spannend vond of dat ze er tegenop zag om José Mourinho te interviewen, coach van As Roma. Mourinho staat bekend om zijn toch wel norse en chagrijnige houding. Hélène reageert: “Allebei niet, ik heb wel respect voor trainers en spelers, maar ik kijk niet tegen ze op. Ik loop al een tijdje mee, hè. Ik heb inmiddels iedereen wel voor de camera gehad. Dan denk ik echt niet: Oh jee, ik moet Mourinho interviewen. Zo speciaal is dat niet, het zijn ook maar mensen.”

Bijdehand als ze is, volgt ze haar antwoord op met een wedervraag: “Waarom vraag je het eigenlijk?” Je gaat bijna denken dat Hélène zelf misschien wel de schrik van elke interviewer is!

Hélène als vervanger voor Johnny de Mol bij HLF8?

Onlangs was de talkshow van Johnny de Mol weer op tv, HLF8. Dit keer was het alleen net wat anders, want Johnny zelf zat thuis met een flinke buikgriep. Terwijl Johnny zat te lijden van de pijn, nam Hélène zijn talkshow over. Wat goed beviel bij de kijker. Hélène oogde ontspannen, durfde vragen te stellen, waar Johnny meestal wat voorzichtiger is. Dit beviel de kijker zo goed, dat er nu zelfs gespeculeerd wordt over een definitieve rol als presentatrice bij de talkshow voor Hélène.

Volgens De Telegraaf doet HLF8 er goed aan om Hélène definitief in te lijven; ”Ik vond dat ze dat leuk deed, een lekker vlotte presentatie, het is aangenaam om te zien”, zegt Jan Uriot. Mediaverslaggever Jordi Versteegden deelt deze mening; ”De presentatie van Johnny de Mol ziet er best vaak zenuwachtig uit, als ik eerlijk ben. Ik zie daar toch een jongen zitten die keihard moet werken om er een succes van te maken, het zit niet in zijn natuur om een talkshow te presenteren”. 

Lees ook: ESPN deelt mooie foto van kijkcijferkanonnen Hélène en Fresia

Hélène huldigt Nederlandse sporters

Hélène had de eer om de huldiging te mogen verzorgen van de Nederlandse sporters die deze Olympische spelen in Tokio hebben gestreden voor een medaille. Ex-judoka Edith Bosch stond aan haar zij, als coach van het personeel in het TEAMNL Tokyo centre. Hélène mocht onder andere Jutta Leerdam huldigen, die zilver pakte op de spelen. Zo plaatst ze op Instagram; ”Zo leuk om te mogen doen en wat is deze knapperd @Juttaleerdam toch een kanjer! Je eigen pad kiezen, een eigen team oprichten, hobbels overwinnen en er staan als het er om gaat!”. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..