Helene Hendriks heeft staart tussen haar benen op deze nieuwe foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks staat flink in de spotlights de laatste tijd. Ook op haar Instagram is ze flink op dreef; ze heeft door dat één bepaald soort foto heel hard scoort op het platform. Iedereen smelt namelijk weg bij het zien van Hélènes nieuwe vriendje…

Hélène Hendricks heeft een duidelijke visie op het leven. Ze is in de avond de sterke, mannenverslindende en aantrekkelijke presentatrice. In de ochtend is ze de uitslaapster die geniet van alle aandacht die ze krijgt. En in de middag deelt ze graag haar persoonlijke leven met iedereen die haar volgt. Ook ditmaal is het weer raak met een leuk filmpje en foto van haar hond Bobbie. Een perfecte combinatie van schattig en leuk, daar leven we van op in deze steeds kouder wordende dagen! Want ja, wie wil er nu niet knuffelen met Helene en haar schattige hondje Bobbie?

Helene Hendriks

Hélène is echte hondenliefhebster

Dit is nu al de zoveelste keer in korte tijd dat Helene haar hond showt op Instagram en daarbuiten. En wij worden daar zielsgelukkig van. Zeker als in het filmpje ook een deel van haar benen goed in beeld vallen. Zo zijn we allemaal een beetje jaloers op de hond Bobbie, die tussen de benen van Helene ligt te slapen als een pasgeboren baby. Hier zou iedere man wel naast willen zitten, dat zou een saaie zondagmiddag of de verjaardag van je grootmoeder nét wat leuker en spannender maken. Bobbie is verder ook weer flink gegroeid sinds de laatste post. Wij hopen stiekem dat Helene nog een tweede hond neemt, en als liefhebster van honden is dat zeker een mogelijkheid waar we rekening mee kunnen houden.

Helene gaat hard naar de 100.000 volgers op Instagram

Helene gaat door haar nieuwe hond Bobbie en haar frequente posts op Instagram hard naar de 100.000 volgers. In de huidige situatie zit haar account op meer dan 90.000 volgers. Dit hoeft dus niet meer lang te duren, en het laat ons speculeren wat er komen gaat als het zo ver is. Misschien geeft ze wel een groot feest waar verschillende media bij aanwezig zijn. Of houdt ze het klein en plaatst ze een bedankpost voor de steun die iedereen haar gegeven heeft. Wat het ook is, we gunnen het haar allemaal van harte, want de hele week door shows presenteren gaat je niet in de koude kleren zitten.

Lees ook: Helene Hendriks krijgt commentaar op dit strakke truitje bij Veronica Inside

Een grappige foto om te genieten van Hélène Hendriks

Omdat wij nooit uitgepraat raken over Helene en alles wat met haar te maken heeft, hebben wij nog even een extra foto opgezocht van Hélène. En niet zomaar een foto: deze foto dateert al weer van 4.5 jaar geleden! Dit laat het begin van de samenwerking zien tussen Wilfred Genee en onze Helene. Wat zijn het toch uitstekende presentatoren met ieder een eigen identiteit en werkwijze. Ze zijn mede verantwoordelijk voor het succes wat Voetbal International is geworden. En het succes wat het posten op Mannenzaken zo leuk maakt. Echte toppers zijn het.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.