Hélène Hendriks gooit haar beentjes omhoog en geeft zich volledig over aan Bas Nijhuis (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Hélène Hendriks is bij De Oranjezomer en doet iets stiekems. Ze gooit haar beentjes in de lucht en geeft zich volledig over aan de scheidsrechter Bas Nijhuis!

Onze presentatrice Hélène Hendriks is er natuurlijk altijd bij als De Oranjezomer op tv komt. Wie er deze keer ook was, was scheidsrechter Bas Nijhuis. En wat die twee toch hebben uitgespookt! Samen zijn ze achter de schermen bezig geweest om leuke foto’s te maken samen. Hélène zit hier dan ook met de benen omhoog in een prullenbak terwijl Bas haar aan het rondrijden is! Gelukkig hebben ze er zelf veel lol mee, want mensen in de reacties vinden het niet zo leuk. Die mensen reageren meer dat Bas Nijhuis maar eens normaal moet gaan fluiten in plaats van hier aan een programma meedoen.

Bekijk de foto van Hélène en Bas zelf hieronder!

Helene en Bas Nijhuis

Is Hélène Hendriks nog wel relevant deze dagen?

Tegenwoordig zie je steeds meer verschillende en nieuwe mensen op TV komen als presentator of presentatrice. Dit betekend wat minder zendtijd voor de mensen die al vaak op TV zijn. Maar dan antwoord op de vraag of Hélène nou nog relevant is? Ja, dat wel. Ze heeft voldoende programma’s waar ze nog actief is. Zoals Vandaag Inside en De Oranjezomer, waar ze nog steeds iedere week volop mee bezig is. Al jaren is ze aanwezig bij programma’s van Wilfred Genee en dat loopt nog steeds zo. De blondine heeft zelfs een keer een programma over moeten nemen van Wilfred! We zullen vast nog meer horen van de mooie presentatrice!

Wil je nou meer zien van De Oranjezomer?

Wil je meer zien van De Oranjezomer, zoals kleine hoogtepunten of beelden achter de schermen? Neem dan een kijkje op de Instagram van Vandaag Inside. Hier plaatsen ze genoeg beelden om je een tijd te vermaken. Dus zeker een momentje van je tijd waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.