Hélène Hendriks gaat verhitte discussie aan met volgers over gevoelig onderwerp

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks gaat verhit de strijd aan met haar volgers over een onderwerp dat haar zeer aan het hart gaat. 

De prachtige Hélène Hendriks is boos. Er is namelijk iets gaande wat haar persoonlijk erg aan het hart ligt. Er liggen namelijk plannen op tafel vanuit de overheid over een fastfood-beperking voor de jeugd. Dat betekent geen snacks meer in de kantine. Geen patatjes na het sporten, alleen maar gezonde voeding. Natuurlijk is dat in de kern heel erg goed bedoeld en is het waarschijnlijk ook beter als de jeugd niet zoveel zou snacken. Toch gaat het veel mensen, waaronder Hélène aan het hart. Zij vindt namelijk dat de oplossing beter ergens anders gezocht kan worden en deelt haar mening op Twitter.

Lees ook: Helene Hendriks aast op baantje Johnny de Mol bij HLF8

Hélène Hendriks reageert fel op overheidsplannen

Hélène reageert direct op de tweet van Vandaag Inside die aandacht besteedden aan de plannen voor fastfood-beperking voor de jeugd. Hélène is het niet per sé oneens met het beleid, maar vindt zelf dat het sportbeleid flink aangepakt moet worden. Sporten moet weer mogelijk en leuk worden voor iedereen. Daar zou meer tijd en moeite in moeten worden gestoken en niet zozeer in het beperken van de jongeren. En Hélène maakt zich graag hard voor die mening.

Hélène haar volgers zijn ook erg fel tegen het beleid

Hélène haar volgers zijn uitgesproken, die hebben ook duidelijk allemaal iets te melden. Ook Michael van Praag, inmiddels voorzitter van de sportraad. Hij vindt dat sport en beweging een publieke voorziening moet worden. Hélène is het op haar beurt weer helemaal eens met deze woorden. Het is verassend om te zien hoe erg mensen het met elkaar eens kunnen zijn op internet op het moment dat Hélène de leiding neemt. Dan lijkt iedereen het met elkaar te kunnen vinden. Dat is de kracht die Hélène heeft op al haar volgers.

Hélène hoeft zich vanwege deze foto nooit zorgen te maken

Dat Hélène zich over het algemeen niet zo druk maakt om dingen, dat was wel bekend. Maar dat komt voornamelijk, omdat ze aan het einde van elke dag lekker kan knuffelen met haar grote, harige vriendje. En dat zorgt ervoor dat Hélène haar zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen. En daarom lijkt Hélène ook altijd zo rustig. Ze maakt zich misschien wel druk om grote zaken, zoals het sportbeleid van de overheid, maar ’s avonds laat ze vanwege de aandacht van haar lieve hond al die zorgen van zich af glijden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.