Hélène Hendriks deelt jaloersmakende foto met vriendje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is niet eerlijk!  van Hélène Hendriks en haar vriendje. Om jaloers van te worden!

In het kader van Dierendag werden op Instagram een aantal dieren en hun bekende baasjes in het zonnetje gezet. Vooral deze foto van Hélène Hendriks kon op een hoop likes rekenen!

Hélène Hendriks knuffelt vriendje op jaloersmakend kiekje

Op de eerste foto, gepost via het kanaal van Vandaag Inside, zien we hoe Hélène Hendriks haar hondje helemaal doodknuffelt. Vol trots kijkt de presentatrice in de camera, en haar puppy volgt haar op. Als een echt kindje. Veel volgers van het programma zullen vast jaloers zijn op het hondje, aangezien er een hoop mannen zijn die nét zo geknuffeld zouden willen worden door Hélène als het hondje op de foto. Het is voor Hélène op dit moment echter niet meer mogelijk om haar harige beste vriendje op deze manier in de armen te sluiten. Het gaat hier namelijk om een oude foto, van toen haar Bobby nog maar een puppy was. Inmiddels is het gewoon een volgroeide hond!

Johan Derksen deelt zeldzame foto

Op de andere foto is Johan Derksen te zien, met zijn iets grotere hond. Deze krullerige labradoodle is knuffelend te zien op de foto met zijn baasje Johan Derksen. Duidelijk is te zien dat hij veel liefde heeft voor zijn baasje, en andersom. Zelden hebben we Johan Derksen namelijk zo iemand zien knuffelen. En dat is zeker zeldzaam!

Lees ook: Foto: Hélène Hendriks poseert zeer innig met prachtige blondine

Hélène Hendriks lacht om ‘charmante’ foto met hond

Onlangs deelde Hélène Hendriks een ontzettend charmante foto op Instagram. Althans, het is maar wat je charmant noemt. De blondine zelf grapt erop los. Op de foto zien we namelijk Hélène die lekker op een terrasje in de schaduw zit. Echter lijkt deze foto helemaal niet zo charmant te zijn, ze zit namelijk lekker te eten. Flink fanatiek ook. Ondertussen ligt haar hond, die inmiddels flink groter is dan op de foto van het account van Vandaag Inside, op de schoot van de presentatrice te slapen. Allebei charmant, was dus sarcastisch. De blondine zelf grapt er ook op los; “Alle twee behoorlijk charmant wel”. Er is inderdaad wel eens een mooiere foto online verschenen van Hélène, maar dat is een bijzaak. In ieder geval ziet de presentatrice er zeker de humor van in, en besluit het dan ook op Instagram te plaatsen.

Lees ook: Foto: Stralende Hélène Hendriks kiest voor opvallende outfit tijdens HLF8

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!