Helene Hendriks aast op baantje Johnny de Mol bij HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het kan zomaar zijn dat HLF8 op zoek moet naar een permanente vervanger voor Johnny de Mol. Gelukkig staat Hélène Hendriks klaar om die schoenen te vullen. 

Het gaat niet heel goed bij de familie De Mol. Eerst was John al in opspraak door alle misstanden in The Voice en nu blijkt Johnny ook een probleempje met losse handjes te hebben. Maar hij gelooft zelf in zijn onschuld en dus wordt de gigantische ruzie met zijn ex uitgevochten in de rechtszaal. Johnny hoopt daar vrijgepleit te worden. Maar totdat het zover is, kan Johnny niet te veel dingen tegelijk doen. Daar komt Hélène te hulp.

Hoe vaak moet Hélène zich nog bewijzen?

Onder het motto van een korte vakantie, is Johnny niet te zien op televisie deze week en neemt Hélène het roer weer over. Maar hoe vaak moet Johnny nog afwezig zijn voordat Hélène een vaste baan krijgt bij het programma?

Lees ook: Video: Hélène Hendriks lacht zich rot om vechtende voetballers in catacomben

Is de nieuwe functie Hélène Hendriks meer dan tijdelijk?

Het is maar de vraag of onderzoek door justitie Johnny de Mol vrij zal pleiten. Er lijkt veel bewijs te zijn van zijn grensoverschrijdend gedrag richting zijn zijn ex-verloofde Shima Kaes. En als Johnny niet vrijgepleit wordt, dan betekent dat toch dat hij waarschijnlijk niet door mag met zijn programma HLF8. Dan zal iemand anders permanent zijn schoenen moeten vullen. En dat moet wel iemand zijn die ervaring heeft met de show en iemand die al door het publiek is goedgekeurd. Laat Hélène nou precies aan die criteria voldoen. Dus het is misschien maar beter als zij permanent het programma overneemt.

Hélène Hendriks vindt HLF8 al beter dan VI

Hélène zelf zit er ook wel op te wachten, een meer permanente functie bij HLF8. Toen ze laatst bij de mannen van Vandaag Inside zat werd haar heel brutaal de vraag gesteld welke van de twee programma’s ze nu liever doet. En Hélène gaf toen toch een kleine voorkeur aan HLF8. Dat is goed nieuws, want wanneer er een vervanger voor Johnny gezocht moet worden, hoeft die zoektocht dus niet heel lang te duren. Hélène zal naast haar telefoon wachten tot ze haar bellen. Want ook Hélène wil dolgraag de overstap maken naar het leuke en interessante programma.

Is HLF8 beter met Hélène of met Johnny?

Fans van het programma lijken ook een lichte voorkeur te hebben voor Hélène. Dat bleek wel uit de reacties na haar vorige televisie optreden. Blijkbaar scoort Hélène erg goed bij de doelgroep van HLF8. Die vinden het namelijk heerlijk om de prachtige blondine op hun scherm te hebben. En HLF8 sluit perfect aan bij wat Hélène het liefste doet, praten met interessante mensen. Daarbij heeft HLF8 een grotere rol voor de presentator in vergelijking met bijvoorbeeld Vandaag Inside, waardoor mensen meer van Hélène te zien krijgen. En hoe meer ze zien, des te meer zijn ze ervan overtuigd dat Hélène permanent het programma moet presenteren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!