Heleen van Royen toont privé foto met harige vriend vanuit kofferbak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen deelt leuk kiekje van haar en haar beste vriendelijke viervoeter waar ze geen genoeg van kan krijgen!

De onvoorwaardelijke liefde van Heleen van Royen

Heleen van Royen heeft haar hart verloren aan haar trouwe viervoeter en dat is goed te zien op haar laatste Instagram post. Op de foto zien we Heleen knuffelend met haar lieve herdershond, die duidelijk geniet van alle aandacht. De blik in de ogen van de hond verraadt dat hij niets liever wil dan de hele dag doorbrengen met zijn baasje. Maar niet alleen de hond is vertederend, ook Heleen zelf ziet er stralend uit. Haar gezicht licht op van liefde en geluk, en haar blonde haren wapperen speels in de wind. Het is duidelijk dat de band tussen Heleen en haar harige vriend heel speciaal is. Het is mooi om te zien hoe Heleen zo’n sterke connectie heeft met haar huisdier. Wie weet wat voor avonturen ze samen nog gaan beleven, maar één ding is zeker: ze zijn onafscheidelijk.

Lees ook: Heleen van Royen toont haar beste lijf ooit op ongelofelijke foto

Heleen mag een nieuwe titel dragen, namelijk Oma!

Heleen van Royen heeft een nieuwe titel aan haar naam toegevoegd, namelijk OMA! En wat is ze trots op haar “kleinkind”. Ze kan niet wachten om hem of haar te verwennen met cadeautjes, snoepjes en verhalen uit haar eigen wilde leven. Maar ook wil ze natuurlijk veel tijd doorbrengen met haar kleinkind en hem of haar alle ins en outs van het leven leren. “Als oma heb je natuurlijk de verantwoordelijkheid om de kleintjes het beste van het leven mee te geven”, aldus Heleen. “Maar ik zal ook zeker mijn avontuurlijke kant niet verbergen, wie weet neem ik mijn kleinkind ooit wel mee op een wilde roadtrip!” Oma Heleen, we kunnen niet wachten om te zien wat voor avonturen jij gaat beleven met je kleinkind.

Lees ook: Foto: Heleen van Royen draagt topje waar je dwars doorheen kunt kijken

Heleen van Royen helemaal klaar voor de zomer!

Heleen van Royen is helemaal in haar element deze zomer! Ze heeft haar achtertuin omgetoverd tot een waar paradijs met gezellige kussens en knusse hoekjes. Terwijl de zon op haar gezicht schijnt, maakt ze een vrolijke selfie om haar fans te laten zien hoe blij ze is met dit heerlijke weer. Heleen heeft zelfs haar bikini al aangetrokken en haar zonnebril opgezet, want ze is helemaal klaar voor het strandseizoen. Maar voordat ze de deur uitgaat, moet er natuurlijk eerst nog even genoten worden van haar eigen achtertuin. Met een frisse smoothie in haar hand en haar harige vriendje aan haar voeten, zit Heleen er helemaal klaar voor. Ze kan niet wachten om lekker te gaan ontspannen en te genieten van de zomerse sfeer. Wie weet deelt Heleen binnenkort nog wel meer van haar zomerse avonturen, maar voor nu blijft ze nog even genieten van haar eigen stukje paradijs. De zomer is net begonnen en Heleen is er helemaal klaar voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden... 

Tina Nijkamp heeft vreselijk nieuws voor Chantal Janzen: “Afschuwelijk dieptepunt”

Chantal Janzen staat bekend als kijkcijferkanon, maar deze keer heeft ze het écht verknald. De cijfers liegen er niet om...

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!