Heleen van Royen toont haar beste lijf ooit op ongelofelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen toont haar lichaam op een wel heel bijzondere manier en dat levert haar vele complimenten op. 

Met nieuwe foto’s laat Heleen van Royen zien wat ze in huis heeft

Heleen van Royen heeft nieuwe foto’s laten maken, en die bevallen haar en haar volgers zeer goed. De foto’s zijn het resultaat van een traject dat Heleen heeft doorlopen om gezonder en fitter te worden. En zo te zien is dat haar enorm goed gelukt. De knappe schrijfster heeft een ontzettend knap lichaam en dat heeft ze voor een deel te danken aan haar nieuwe gezonde levensstijl, al zag ze er daarvoor natuurlijk ook gewoon heel knap uit. Heleen is in ieder geval erg blij met haar transformatie en wil dan ook trots de foto’s aan iedereen laten zien. En gelijk heeft ze, want hoe Heleen er op deze foto’s uit ziet is echt adembenemend.

Lees ook: Wow! Topfitte Heleen van Royen showt lichaam voor bekend ondergoedmerk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DAG ÉÉN (@dageen.nl)

Heleen van Royen poseert in mooi setje

Speciaal voor deze fotoreeks heeft Heleen van Royen haar kleding uitgetrokken. Ze staat te poseren in een erg spannend setje en je kan daardoor pas echt goed haar knappe lichaam zien. Op deze foto’s valt pas echt goed op hoe mooi Heleen eigenlijk is. De schrijfster plaatst wel eens vaker foto’s van zichzelf, maar deze foto’s zijn toch echt wel even van een ander niveau. Heleen mag daar ook best wel even een beetje trots op zijn. De knappe schrijfster lijkt zich daar ook van bewust en geniet met volle teugen van haar lichaam. Heleen gaat de komende tijd nog wel even door met sporten en gezond eten, maar vond dit resultaat te goed om niet te delen met haar volgers. Die moeten natuurlijk ook mee kunnen genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen wordt steeds een stukje knapper

De prachtige schrijfster lijkt elke dag wel een stukje knapper te worden. Heleen is een typisch voorbeeld van ‘mooi oud worden’. En dat bewijst ze eigenlijk keer op keer met haar mooie foto’s. Heleen lijkt naarmate ze ouder wordt steeds mooier te gaan worden. En dat vindt ze zelf natuurlijk ook erg prettig. Daarom plaatst ze de laatste jaren steeds meer foto’s op haar social media. Van leuke selfies tot meer spannende foto’s. En die doen het allemaal erg goed bij haar fans. Die genieten enorm van de kiekjes die Heleen online zet.

Met haar lichaam betovert Heleen van Royen haar volgers

Als je naar een van de knappe foto’s van Heleen kijkt, dan valt al gauw op hoe betoverend ze er uit ziet. Met haar prachtige vormen en intieme blik weet ze iedereen in te palmen. Heleen weet dan ook heel goed hoe ze een foto moet maken die haar volgers gegarandeerd leuk gaan vinden. En dat talent zet ze maar al te graag in, want dan mag Heleen zich weer extreem verleidelijk voelen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!