Heleen van Royen heeft het na De Oranjezomer wel héél gezellig achter de schermen met Merel en Hélène (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Deze exclusieve beelden laten ons zien dat Heleen van Royen het wel erg gezellig heeft! Na de uitzending van De Oranjezomer dook ze achter de schermen met Hélène Hendriks en Merel Ek…

Schrijfster Heleen van Royen heeft laten zien aan iedereen hoe goed ze wel niet bevriend is met de dames die vaak aanschuiven bij het programma Vandaag Inside. Deze foto’s zijn daarom ook super leuk om te bekijken en de reacties erop zijn ook verrassend!

Heleen van Royen is goed bevriend met Merel Ek en Hélène Hendriks

Merel Ek en Helene Hendriks hebben hun armen opengegooid voor schrijfster Heleen van Royen en vinden haar overduidelijk een hartstikke leuke dame! In de recente foto’s die zijn gedeeld op alle platformen, kun je zien dat alle drie de dames het super goed met elkaar kunnen vinden. Op de ene foto zien we Heleen en Merel dicht op elkaar en lief lachen voor de camera. In een andere foto zien we hoe Helene Heleen een knuffel geeft. Ook zie je hier hoe ze erg dicht bij elkaar blijven wanneer er een foto wordt gemaakt. Dus het lijkt erop dat Heleen van Royen bij de volgende girlstrip zeker zal worden uitgenodigd!

Bekijk hieronder de twee foto’s zelf!

Heleen van Royen, Merel Ek en Helene Hendriks

Wat vinden fans van Heleen, Merel en Helene bij elkaar?

Ook fans van de drie dames – Heleen van Royen, Merel Ek en Helene Hendriks – vinden het leuk om te zien en laten comments achter, zoals: ”Hé toppers!” Er is duidelijk veel positiviteit rondom de drie dames en iedereen hoopt op nog meer exclusieve beelden wanneer ze weer samen zijn. Gelukkig is er voor nu genoeg te bekijken van de drie dames in de recente VI-aflevering. Daar kun je goed zien dat de dames aan tafel zichzelf erg goed kunnen vermaken. Daarnaast kunnen ze veel lachen om elkaars opmerkingen. Het zal niemand verbazen als de drie dames weer worden gevraagd om naar de VI-studio te komen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.