Heleen van Royen en Bibian Mentel in Dancing With The Stars

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen Dancing with the Stars

Eerste namen van terugkerend dansprogramma zijn bekend…

Het heeft even geduurd, maar Dancing with the Stars is terug! Na tien jaar van de buis geweest te zijn, komt er dit jaar een nieuw seizoen van het dansprogramma. We wisten al dat Chantal Janzen ging presenteren, maar welke BN’ers gaan we in strakke (en hopelijk weinig verhullende) danspakjes voor de camera’s zien? Sinds vandaag weten we de eerste twee namen: het gaat om schrijfster Heleen van Royen en snowboarder Bibian Mentel. De deelnemende BN’ers gaan zoals gebruikelijk duo’s vormen met professionele dansers.

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...