Helaas, dat worden 3 potten Pindakaas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Pindakaas en aardbeiden-jam

In Alaska zijn de studerende jongeren zó broke dat ze hun parkeerboetes niet meer kunnen betalen. De universiteit van Anchorage zag hier een kans op een sterk staaltje vernieuwing: zij geven studenten tot 8 november de kans om hun boete te betalen met potten pindakaas en jam.

Het is natuurlijk een ludieke actie, want de potten jam en pindakaas gaan weer naar de lokale studenten-voedselbank. Daar kunnen studenten, die hun parkeerboetes wél betaalden en nu geen geld hebben voor een fatsoenlijke boterham, terecht. Full circle. Hartstikke mooi. Maar wat zou er gebeuren als zo’n regeling overal wordt doorgevoerd?

De boetepot van Anchorage University

Drank a fifth of Vodka, dare me to drive?

Ben je dronken achter het stuur gekropen en oom agent slingert je op de bon? Geen probleem, dan tik je gewoon een drankje meer af. In Rusland betaal je binnenkort in flessen wodka. In Mexico duw je de agent gewoon een glas tequila in de handen. Knal je in Duitsland volle bak over de snelweg, neem dan wat extra pullen bier mee. Vergeet ook niet je lederhosen aan te trekken. Of voor de vrouwen, zo’n sexy dirndle.

Je suis une baguette

Als je de inwoners wegdenkt, is Frankrijk best is een mooi land. Die Franse ‘Croissants‘ worden ongetwijfeld op de bon geslingerd worden. Geheel in traditie van de Franse keuken krijgt elke boete een andere culinaire bekeuring. Voor te hard rijden een Frans wijntje, voor verkeerd parkeren een stokbrood. Een botsing? Ja, dat wordt een heus kaasplankje met François. Had je maar beter uit moeten kijken.

Do you come from a land down under?

Ieder land krijgt zijn eigen betaalmethode. De Amerikanen betalen voortaan in Big Mac’s en Budweiser Light. De Britten wisselen worst en bonen af met Fish ’n Chips. De Australiërs hebben het nog het makkelijkst. Wanneer een agent je op de bon slingert, Just smile and give him a vegemite sandwich. Zolang je hem maar wel in stukken snijdt met een groot mes en serveert op de rug van een krokodil.

Zo wordt het bijna lekker om een verkeersboete te krijgen. Vanaf dan is de auto pas écht een verVOERsmiddel.  

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten