Heet! Jessie Jazz Vuijk laat volgers kwijlen met zeldzame video van jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jessie Jazz Vuijk is een van de prachtigste bekende vrouwen in Nederland. Onlangs plaatste ze een video die ze zelf zeldzaam noemt!

Jessie Jazz Vuijk draait rondje in heel kort jurkje

Blondine Jessie Jazz Vuijk is redelijk actief op haar sociale media, vooral op Instagram. Dat mag ook wel met haar 317 duizend volgers. Deze prachtige blondine is het geweldig mooie vriendinnetje van Kaj Gorgels. Tóch lijkt het alsof Jessie Jazz zichzelf nog maar al te graag wil laten zien op haar sociale media. Onlangs plaatste ze een video online met de tekst erbij: “Very rare footage of me in a hot dress”, wat vertaalt naar: “Onwijs zeldzame beelden van mij in een verleidelijk jurkje”. Jessie Jazz laat zich van voren filmen terwijl ze over een stoepje loopt. Dat doet ze in een ontzettend kort jurkje met een superlaag uitgesneden hals. Ze schudt haar haar door elkaar en lacht lief naar de camera. Vervolgens draait ze een rondje en loopt ze voorbij de camera. Ze wordt dan van achteren gefilmd terwijl ze met haar armen zwaait. Jessie Jazz steelt volledig de show in dit heerlijk korte jurkje!
Jessie Jazz Vuijk kruipt ontzettend dicht tegen mooie vriendin aan met gek plantje

De prachtige Jessie Jazz Vuijk is gek op mensen. Dat is wel duidelijk als je haar Instagram bekijkt. Wie haar volgt op sociale media weet dat de blondine gek is op gezelschap en natuur om haar heen. Onlangs plaatste ze een foto waarin ze wel heel dicht tegen een hele mooie vrouw aangeplakt zit. Ze heeft haar vriendin stevig vastgepakt bij haar zij en ze drukken hun wangen dicht tegen elkaar aan. De vrouw die knuffelt met Jessie Jazz Vuijk is de eigenaar van een resort op Ibiza, maar hoe ze heet blijft een mysterie. In het bijschrift zet Jessie Jazz: “Wietje”. Zouden de twee dames zich hebben aan het plantje waarvan ze zich lekker gaan voelen? Misschien is ‘wietje’ wel een afleiding van de naam van de mysterieuze blondine. Het antwoord op die vraag laten we aan jullie over. Het zijn prachtige foto’s en Jessie Jazz ziet er ontzettend gelukkig uit!
Jessie Jazz Vuijk ervaart ontzettend euforisch moment met vriend

Zoals je misschien al wel hebt gelezen of gezien, is Jessie Jazz Vuijk ontzettend gelukkig met haar lieve vriend Kaj Gorgels. Onlangs is het stel eventjes uit elkaar geweest. Nee, ze namen geen pauze binnen de relatie. Kaj en Jessie Jazz hadden even allebei verschillende dingen te doen in andere delen van de wereld. Vlak voor de kerstdagen komen ze weer samen en Jessie Jazz filmt het enorm euforische moment waarbij Kaj haar rennend omhelst. Vervolgens zien we een paar beelden van hun ontzettend schattige en enthousiaste hond. Wat een lieve video!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!