Heel veel moois in The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De spannende battles zijn voorbij. Alle coaches hebben nu hun talenten verzameld. Gelukkig voor televisiekijkend Nederland bestaan de overgebleven talenten voornamelijk uit mooie vrouwen.

De steals zijn geweest, de battles zijn over. Het is tijd om de balans op te maken. Elke coach zou nu in theorie een team vol met talenten moeten hebben. Maar sommigen van hen hebben net iets meer talent dan de anderen. En nu draait The Voice in eerste instantie niet om uiterlijk, maar een mooi koppie helpt natuurlijk ook bij het inpakken van het publiek en soms de jury. De vraag is dus: wie is de knapste kandidaat? Wie hangt binnenkort met haar poster boven het bed van elke Nederlandse man? Dit zijn de kanshebbers:

Watertanden bij Waylon

Onze eerste kanshebber op ‘mooiste vrouw van The Voice’ is de bloedmooie Kirsten Fennis. Waylon’s keuze voor deze pittige tante liet menig mannenhart sneller kloppen. Je kan dus gelukkig blijven genieten van de mooie Kirsten. Talent heeft ze ook wel. Kirsten was vroeger namelijk al te bewonderen bij Kinderen voor Kinderen. Inmiddels zingt zij vooral pophits op cruiseschepen. Ze had dus zo in ‘The Suite Life of Zack & Cody‘ kunnen zitten. Hopelijk heeft ze goed gekeken naar het gemiddelde Amerikaanse kindsterretje. Dan kunnen we haar binnenkort misschien wel op andere manieren bewonderen…

Het kontje van Kleine

Kleine trekt soms wel eens aan het kortste eind als coach. Vaak moet hij maar genoegen nemen met de kandidaten die met hem willen werken of geluk hebben dat hij de enige is die draait. Daar snijdt hij zich nogal eens mee in de vingers, omdat hij dan een verkeerde keuze maakt. April Darby is echter voor de verandering de juiste keuze. Zoals je misschien al kon raden komt April uit Amerika, maar ze groeide op in Nederland. Een exotisch tintje dus in team Kleine. Behalve dat ze bloedmooi is, kan de jongedame ook nog eens goed zingen. Grote kans dus dat Kleine met haar alsnog als beste coach uit de test komt.

Ali’s angels

Ali heeft voor vele zaken een goed oog. Hij weet wat scoort, hoe je hits maakt. En die gave neemt hij graag mee in zijn rol als coach. Hij ontfermt zich vaak als een soort grote broer of strenge vader over zijn kandidaten. Een beetje als Charlie en z’n Angels. En de mooiste Angel, dat is toch echt Daphne van Ditshuizen. Drentse Daphne is een enorme dierenvriend. Opgegroeid op de boerderij, waarna ze in Afrika mocht meelopen met een dierenorganisatie. Toch loeide de muziekwereld net iets harder dan de koeien. Hopelijk weet de ‘down to earth’ boerendochter om te springen met de temperamentvolle Ali. Gelukkig hoef je niet perfect te zingen om harten te veroveren.
Nobody’s wife

Dan last but not least team Anouk. Een team dat bestaat uit praktisch alleen maar mooie vrouwen. Anouk heeft al vaker toegegeven dat ze graag met vrouwen werkt en haar huidige selectie bewijst dat maar weer. Maar ja, wie is dan de beste van al die vrouwen? Dan komen we toch bij Anouk zelf uit.

Ze is inmiddels misschien een beetje op leeftijd, maar de powervrouw van the Voice ziet er nog geweldig uit. Daarbij heeft ze met haar ongezouten mening, eigen stijl en schijt aan alles en iedereen toch meer persoonlijkheid dan de rest van de vrouwen bij elkaar. Het is natuurlijk een beetje een vooroordeel om te denken dat mannen alleen op een mooi uiterlijk vallen. Als man wil je iemand die van zich af kan bijten, een eigen wil heeft en die je soms alle hoeken van de kamer laat zien. Dan moeten ze zich bewijzen en komt de veroveraar in de man naar boven.

Zelfs binnen de jury is ze erg geliefd. Waylon en Anouk hebben een enorm respect voor elkaar. En Ali maakt graag een grapje met Anouk, of knuffelt er op los. Zelfs Kleine, ondanks de ruzies, lijkt ontzag te hebben voor haar. Misschien is het wel die typische schoolplein psychologie: meisjes plagen, zoentjes vragen. Hoe verklaar je anders zijn jaloerse blik in de laatste uitzending. Éen ding is zeker: Anouk is en blijft een topwijf!

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.