Heel Holland staakt!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
boze bouwers

Het is weer zo ver. Of nou ja, nog steeds zo ver. De boeren, klimaatgekkies, docenten en nu de bouwers… Het blijft lekker druk rondom het Malieveld.

Helemaal zand

Sinds gisteravond staan er al bouwvoertuigen op het Malieveld. De rest van de achterban van de actiegroep Grond in Verzet arriveerde vanochtend. Het Malieveld stond vol. Tenminste, dat vond de politie. De actievoerders vonden dat er nog minstens 100 auto’s bij konden. Om die mening kracht bij te zetten kieperden ze vrolijk tientallen wagens met zand leeg op het protest-terrein. De bouwers zeggen dat het niet om vervuild zand, maar om schoon zand gaat. En gelukkig maar, anders zou het veld binnen enkele uren omsingeld geweest zijn door een leger klimaat-demonstranten.

John de Mol, kijkt u mee?

Wij denken dat de actievoerders nog wel wat van het afgelopen Boxing-gala kunnen leren. Misschien is het wel een leuk idee om ze met zijn allen op de vuist te laten gaan voor de camera. De boeren tegen de klimaat demonstranten, of de bouwers tegen de politici. De winnaar bepaalt het beleid. Dat levert zeker een mooi stukje tv op. En, aangezien er nog heel wat protesten verwacht worden, is er aan beeldmateriaal geen gebrek!

Venijnige voetbalfans

De eerste groep die volgens ons het Malieveld zal gaan bezetten bestaat uit een legioen voetbalsupporters. Waarom? Nou om een wel héle goede reden: sommige stadions denken er over na om de verkoop van alcoholische dranken stop te zetten. Ja, je hoort het goed: een goede pot voetbal, zonder een goede pot bier. Je begrijpt natuurlijk dat dit tegen al onze mensenrechten ingaat. Dus ja, wij verwachten binnen een niet al te lange tijd een Malieveld vol venijnige voetbalsupporters. Zet die waterkanonnen maar alvast klaar!

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe

Nee, niet Sylvana – en haar anti-zwartenpietenbroeders – komen protesteren, maar juist de hulpsinterklazen en zwarte pieten zelf. Nu horen we je denken: Wat moet Sinterklaas in godsnaam op het Malieveld? Nou, eigenlijk best veel. De beste man heeft dankzij die hele discussie geen piet meer over! Best begrijpelijk dus dat zowel de Sint als de baanloze pieten van zich laten horen. Wij denken dan ook zeker te weten dat Hoofdpiet op dit moment druk bezig is met de logistieke planning voor de staking. Één ding is zeker: die pipo’s in Den Haag zullen niet in het boek van de goedheiligman te vinden zijn…

De staking der stakingen

De laatste staking van het jaar zal uit onverwachtse hoek komen. Wij denken namelijk dat er – na al die talloze stakingen – een anti-staking staking zal plaatsvinden. En geef deze mensen eens ongelijk… Onderhand staan we elke dag wel zo’n beetje in de file op de A12, vanwege een of andere trekker- of zandwagenoptocht. En dan hebben we het nog niet eens over de inwoners van Den Haag gehad. De helft van de stad kan al een maand hun huis niet meer bereiken door al dit gedoe. Als je het ons vraagt verdienen deze bikkels inmiddels wel een lintje voor het dealen met al die doldwaze demonstranten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Jutta Leerdam huilt uit bij Jake Paul tijdens bloedheet tripje

Jutta Leerdam heeft het maar zwaar. De blondine is na het verlies in Calgary gelijk naar Puerto Rico gevlogen. 

Foto: Chantal Janzen krijgt extreem brutale vraag van volger na ijskoud bad

Chantal Janzen reageert op een nogal vreemde vraag van een van haar volgers en dat werd zeer bijzonder. Lezen we dit wel goed?

Foto: Omstreden model Rikkie Kollé blijft jaar langer Miss Universe Nederland

Rikkie Kollé mag haar titel Miss Universe Nederland één jaartje langer vasthouden...