Heeft ’tietenfilmpje’ bij Taylor Swift-concert invloed op Hélène Hendriks en De Oranjezomer? (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De omstreden video van PowNed met Taylor Swift fans kan Hélène Hendriks en haar programma De Oranjezomer wel eens in de weg komen te staan.

Nog even en dan gaan de mannen van Vandaag Inside met zomervakantie. Voor Hélène Hendriks is het dan vanaf 15 juli het moment om weer te gaan scoren met De Oranjezomer. Dat is in ieder geval de bedoeling. De omstreden video van PowNed kan wel eens roet in het eten gaan gooien.

In de video vraagt een verslaggever van PowNed fans van Taylor Swift hoe ver ze zouden gaan voor een meet en greet met de beroemde zangeres. Dat willen de fans natuurlijk wel en daarom laat één van de meiden haar borsten zien aan de camera en zoent een andere fan met een jongen die ze niet kent. Vervolgens vertelt de presentator lachend aan de meiden dat er helemaal geen ontmoeting achter de schermen met Taylor Swift is.

Kritiek op betrokkenheid Rutger van Castricum bij PowNed

De video kreeg veel kritiek vanuit de mediawereld. Mensen vroegen zich zelfs af of PowNed nog wel bestaansrecht heeft. Iemand die daar direct mee te maken heeft is Rutger van Castricum. De journalist is namelijk nog steeds betrokken als verslaggever bij PowNed. Ondanks dat hij zegt niets over de video te hebben meegekregen, zijn de mannen van Vandaag Inside kritisch op zijn betrokkenheid bij de omroep. Kijk hieronder naar de reactie van Van Castricum.

Hélène Hendriks moet op zoek naar nieuwe vaste gast voor De Oranjezomer

Rutger van Castricum is vaak te zien in het programma De Oranjezomer van Hélène Hendriks en daardoor kan ze wel eens tegen een probleem aan lopen. Zelf uitte Hélène namelijk ook kritiek op de aflevering van PowNed. Dit betekent misschien ook wel dat ze Rutger van Castricum niet meer uit wil nodigen aan tafel bij De Oranjezomer. De presentatrice zal dan op zoek moeten naar een andere gast om Van Castricum te vervangen. Het is nog maar de vraag of haar dat zo op het laatste moment nog gaat lukken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!