Hard scorende Hélène Hendriks moet nu al op zoek naar jurk voor Televizier-Gala (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Presentatrice Hélène Hendriks scoort super goed, en mag zich op gaan maken voor wéér een succesvolle Televizier-avond!

Hélène Hendriks kan alvast een galajurk gaan uitzoeken. Ze deed het enorm goed met de Oranjezondag en ook de Oranjezomer scoort nu als een malle, dus zou het best kunnen dat de blondine de Gouden Televizier-Ring van 2024 wint! Kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelt je alles over de tussenstand en hoeveel kans Hélène maakt.

Gaat Hélène Hendriks de Gouden Televizier-Ring 2024 winnen?

Volgens Tina Nijkamp gaat het erg goed met Hélène Hendriks! Ze heeft namelijk erg goede kijkcijfers. Ze maakt volgens Tina erg veel kans op de winst en kan de jurk alvast gaan uitzoeken! Ook maken de Oranjezondag en Oranjezomer beide kans. Maar waarschijnlijk wordt het een van de twee. De kijkcijfers blijven ook alleen maar stijgen en afgelopen woensdag was er zelfs een enorm record aan aantal kijkers, namelijk 1.068.000 kijkers! Dat is zelfs hoger dan het goed bekeken Bed en Breakfast, wat zelfs Vandaag Inside maar één keer is gelukt! Hélène Hendriks neemt het dan ook nog op tegen: Zussen, De Joodse Raad en Heel Holland Bakt, maar maakt nog steeds veel kans volgens Tina. Het Televizier-Gala zal pas plaatsvinden in oktober, dus Hélène heeft nog genoeg tijd om de perfecte jurk te zoeken!

Bekijk hieronder zelf wat Tina op haar Instagramkanaal heeft gedeeld.

Gaat Hélène Hendriks de Gouden Televizier-Ring 2024 winnen volgens Tina Nijkamp Gaat Hélène Hendriks de Gouden Televizier-Ring 2024 winnen volgens Tina Nijkamp

Meer zien van Hélène Hendriks doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de knappe presentatrice Hélène Hendriks ? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de knappe blondine eens in de zoveel tijd leuke en interessante beelden van haar werkzaamheden bij Vandaag Inside, De Oranjezondag en De Oranjezomer. Daarnaast geeft ze je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Dit doet ze door vooral vakantiefoto’s te laten zien. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.