Hanne en Marthe gaan geen betere Klaasje vinden in ‘K2 zoekt K3’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de exit van Klaasje Meijer uit K3 zijn zangeressen Hanne en Marthe hard op zoek naar een vervanger. Maar dat gaat nog niet zo soepel. 

In K2 zoekt K3 gaan de overgebleven zangeressen Hanne en Marthe op zoek naar de geschikte persoon om Klaasje Meijer mee te vervangen. Al blijkt een geschikte vervanger vinden nog niet zo makkelijk als gedacht. Dat is ook logisch, want Klaasje vervang je natuurlijk niet zo maar. Niet alleen was ze de laatst ‘K’ in K3, maar de zangeres had een enorme berg talent en looks die iedereen betoverden. Daar vind je niet zo snel goede vervanging voor.

Lees ook: Klaasje Meijer weg bij K3! Blik terug met deze foto’s

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K3 (@k3.studio100)

Het einde van een tijdperk

Het is dan echt zo ver. Je kon de afgelopen tijd nog eventjes doen alsof Klaasje de groep niet zou verlaten, maar nu is het dan echt gebeurd. Als huisvader zal je nooit meer van de Nederlandse schone kunnen genieten. Met de exit van Klaasje is het einde van een tijdperk aangebroken. Hanne en Marthe gaan ondertussen flink op zoek naar een vervangster voor de prachtige blondine, maar of ze een geschikte kandidaat zullen vinden is maar de vraag. Klaasje is namelijk van een bijzonder kaliber, een dame die je niet zo makkelijk vervangt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

De mooiste meid van K3

Klaasje was misschien wel de mooiste van de drie zangeressen. Als enige blondine had ze altijd dat speelse randje wat Hanne en Marthe een beetje missen. Daarbij had ze ook nog eens de ondeugende uitstraling die de meeste Nederlandse dames hebben. Onze zuiderburen hebben dan toch iets braafs over zich heen. Klaasje was de blikvanger tijdens elk concert. Met haar bijzondere looks en prachtige lichaam wist ze alle papa’s van Nederland lieve mooie dromen te geven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Liefdesbrieven voor Klaasje

Ruim een half jaar geleden kondigde Klaasje aan dat ze K3 ging verlaten. Inmiddels is de zoektocht naar vervanging dus gestart, maar even geleden was er natuurlijk ook de afscheidstour van Klaasje. De dames van K3 blikten terug op 6 jaar mooie muziek en zongen hun grootste hits. Klaasje ontving ook veel brieven van fans, die de rode draad vormden van de shows. Het is maar de vraag hoeveel van die afscheidsbrieven door kinderen zijn geschreven en hoeveel verdrietige huisvaders een brief hebben ingestuurd naar de knappe blondine. Als daar nu beelden van waren gemaakt, dan was K2 zoekt K3 een heel ander programma geworden. Dan had je namelijk een soort Boer Zoekt Vrouw gehad, maar dan met Klaasje in de hoofdrol. Al is het misschien helemaal niet zo’n gek idee om alsnog dat programma van de grond te krijgen. John de Mol, kijk je mee? Dit is namelijk televisie goud.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Klaasje Meijer (@klaasje_meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!