Hanne en Marthe gaan geen betere Klaasje vinden in ‘K2 zoekt K3’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds de exit van Klaasje Meijer uit K3 zijn zangeressen Hanne en Marthe hard op zoek naar een vervanger. Maar dat gaat nog niet zo soepel. 

In K2 zoekt K3 gaan de overgebleven zangeressen Hanne en Marthe op zoek naar de geschikte persoon om Klaasje Meijer mee te vervangen. Al blijkt een geschikte vervanger vinden nog niet zo makkelijk als gedacht. Dat is ook logisch, want Klaasje vervang je natuurlijk niet zo maar. Niet alleen was ze de laatst ‘K’ in K3, maar de zangeres had een enorme berg talent en looks die iedereen betoverden. Daar vind je niet zo snel goede vervanging voor.

Lees ook: Klaasje Meijer weg bij K3! Blik terug met deze foto’s
Het einde van een tijdperk

Het is dan echt zo ver. Je kon de afgelopen tijd nog eventjes doen alsof Klaasje de groep niet zou verlaten, maar nu is het dan echt gebeurd. Als huisvader zal je nooit meer van de Nederlandse schone kunnen genieten. Met de exit van Klaasje is het einde van een tijdperk aangebroken. Hanne en Marthe gaan ondertussen flink op zoek naar een vervangster voor de prachtige blondine, maar of ze een geschikte kandidaat zullen vinden is maar de vraag. Klaasje is namelijk van een bijzonder kaliber, een dame die je niet zo makkelijk vervangt.

De mooiste meid van K3

Klaasje was misschien wel de mooiste van de drie zangeressen. Als enige blondine had ze altijd dat speelse randje wat Hanne en Marthe een beetje missen. Daarbij had ze ook nog eens de ondeugende uitstraling die de meeste Nederlandse dames hebben. Onze zuiderburen hebben dan toch iets braafs over zich heen. Klaasje was de blikvanger tijdens elk concert. Met haar bijzondere looks en prachtige wist ze alle papa’s van Nederland lieve mooie dromen te geven.
Liefdesbrieven voor Klaasje

Ruim een half jaar geleden kondigde Klaasje aan dat ze K3 ging verlaten. Inmiddels is de zoektocht naar vervanging dus gestart, maar even geleden was er natuurlijk ook de afscheidstour van Klaasje. De dames van K3 blikten terug op 6 jaar mooie muziek en zongen hun grootste hits. Klaasje ontving ook veel brieven van fans, die de rode draad vormden van de shows. Het is maar de vraag hoeveel van die afscheidsbrieven door kinderen zijn geschreven en hoeveel verdrietige huisvaders een brief hebben ingestuurd naar de knappe blondine. Als daar nu beelden van waren gemaakt, dan was K2 zoekt K3 een heel ander programma geworden. Dan had je namelijk een soort Boer Zoekt Vrouw gehad, maar dan met Klaasje in de hoofdrol. Al is het misschien helemaal niet zo’n gek idee om alsnog dat programma van de grond te krijgen. John de Mol, kijk je mee? Dit is namelijk televisie goud.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.