Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de eerste aflevering van The Voice of Holland heeft iedereen het over twee dingen: Anouk als tv-scherm en de 18-jarige Hanin uit Syrië! Beeld: RTL

Had iemand anders na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland het gevoel dat we de winnaar van dit jaar al gespot hebben? De kans is klein dat verdere deelnemers een mooier verhaal of stemgeluid hebben dan Hanin Kadamani uit Syrië. Bovendien is de inmiddels 18-jarige zangeres geen straf om naar te kijken!

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

Hanin Kadamani in The Voice of Holland

Je kon het al een klein beetje aanvoelen: Hanin (18) uit Syrië kreeg een flinke ‘backstory’ van de Voice-producenten. Dan weet je dat er een goed optreden aan zit te komen. Ondanks dit duidelijke signaal wist Hanin Kadamani, die na drie jaar in Nederland de taal al beter spreekt dan Ali B. (zijn woorden, niet de onze!), de kijkers en jury alsnog te overvallen met haar versie van Let it be. Waylon pinkte zelfs een traantje weg. Of was hij gewoon verdrietig dat Hanin niet voor hem koos, maar voor Anouk, die dit seizoen als een soort hologram-in-stoel aanwezig vanwege het coronavirus en haar astma?

Hanin deed ook mee aan All Together Now

Hanin… Hanin… waar hebben we die eerder gezien?! De jonge zangeres deed vorig jaar ook mee aan spel/zangshow All Together Now! Ook daar gooide ze hoge ogen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door H a n i n K a d a m a n i (@hanunikad)

Laatste nieuws

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Foto: Christina Curry scheert zich op vreemde plek

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, deelt een bijzondere video met de buitenwereld waarbij ze zich op een vreemde plek scheert. 

Foto: VI-barvrouw Ashley Zaat straalt in doorzichtig jurkje

Ashley Zaat is voornamelijk bekend van haar belangrijke functie bij Vandaag Inside. Maar ook in haar vrije tijd is de blondine erg interessant om te volgen.

Gerelateerde berichten