Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de eerste aflevering van The Voice of Holland heeft iedereen het over twee dingen: Anouk als tv-scherm en de 18-jarige Hanin uit Syrië! Beeld: RTL

Had iemand anders na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland het gevoel dat we de winnaar van dit jaar al gespot hebben? De kans is klein dat verdere deelnemers een mooier verhaal of stemgeluid hebben dan Hanin Kadamani uit Syrië. Bovendien is de inmiddels 18-jarige zangeres geen straf om naar te kijken!

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

Hanin Kadamani in The Voice of Holland

Je kon het al een klein beetje aanvoelen: Hanin (18) uit Syrië kreeg een flinke ‘backstory’ van de Voice-producenten. Dan weet je dat er een goed optreden aan zit te komen. Ondanks dit duidelijke signaal wist Hanin Kadamani, die na drie jaar in Nederland de taal al beter spreekt dan Ali B. (zijn woorden, niet de onze!), de kijkers en jury alsnog te overvallen met haar versie van Let it be. Waylon pinkte zelfs een traantje weg. Of was hij gewoon verdrietig dat Hanin niet voor hem koos, maar voor Anouk, die dit seizoen als een soort hologram-in-stoel aanwezig vanwege het coronavirus en haar astma?

Hanin deed ook mee aan All Together Now

Hanin… Hanin… waar hebben we die eerder gezien?! De jonge zangeres deed vorig jaar ook mee aan spel/zangshow All Together Now! Ook daar gooide ze hoge ogen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door H a n i n K a d a m a n i (@hanunikad)

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten