Gaat Hanin (18) The Voice of Holland winnen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de eerste aflevering van The Voice of Holland heeft iedereen het over twee dingen: Anouk als tv-scherm en de 18-jarige Hanin uit Syrië! Beeld: RTL

Had iemand anders na de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van The Voice of Holland het gevoel dat we de winnaar van dit jaar al gespot hebben? De kans is klein dat verdere deelnemers een mooier verhaal of stemgeluid hebben dan Hanin Kadamani uit Syrië. Bovendien is de inmiddels 18-jarige zangeres geen straf om naar te kijken!

Lees ook: Chantal Janzen deelt gênant backstage-dansje The Voice

Hanin Kadamani in The Voice of Holland

Je kon het al een klein beetje aanvoelen: Hanin (18) uit Syrië kreeg een flinke ‘backstory’ van de Voice-producenten. Dan weet je dat er een goed optreden aan zit te komen. Ondanks dit duidelijke signaal wist Hanin Kadamani, die na drie jaar in Nederland de taal al beter spreekt dan Ali B. (zijn woorden, niet de onze!), de kijkers en jury alsnog te overvallen met haar versie van Let it be. Waylon pinkte zelfs een traantje weg. Of was hij gewoon verdrietig dat Hanin niet voor hem koos, maar voor Anouk, die dit seizoen als een soort hologram-in-stoel aanwezig vanwege het coronavirus en haar astma?

Hanin deed ook mee aan All Together Now

Hanin… Hanin… waar hebben we die eerder gezien?! De jonge zangeres deed vorig jaar ook mee aan spel/zangshow All Together Now! Ook daar gooide ze hoge ogen:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?