Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Juultje Tieleman deelt weer een parel via Instagram. De blondine zit goed in d’r vel, en aan de foto’s die ze plaatst op Instagram is dat zeer goed te zien. Juultje lijkt steeds pikanter te poseren en haar volgers lijken ook steeds vaker verwend te worden. Zo ook nu weer, waar Juultje een lachwekkende foto deelt, met een wel héél randje eraan toegevoegd. Ze maakt haar foto’s dus grappig en spannend tegelijk, ze weet wat ze doet!

Juultje Tieleman toont troeven op mooie foto

Onlangs deelde Juultje Tieleman een wel héél foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de blondine haar troeven nog maar een keer uiterst goed in beeld bracht, en tegelijk een lachwekkende foto wist te creëren. Dat is pas talent! Juultje is ook een vrouw van vele kwaliteiten natuurlijk, dus voor de blondine is dat inmiddels geen uitdaging meer. Achterover leunend ligt Juultje half op de bank. Ze heeft een klein bovenstukje aan, en alles hangt er lekker bij. Niks lachwekkends, zou je denken, maar ondertussen trekt Juultje een ontzettend gekke bek. Ze knijpt haar wangen bij elkaar en zorgt er zo voor dat haar volgers in een deuk liggen. Hierdoor verliezen de volgers van de blondine misschien wel hun focus..

Lees ook: Foto: Juultje Tieleman toont haar favoriete speeltje op social media

Juultje Tieleman staat doodsangsten uit tijdens skitrip

Waar Juultje Tieleman normaal gesproken van de plaatjes is, lijkt de blondine nu op de lachwekkende tour te zijn gesprongen. Via Instagram deelt ze namelijk nóg een grappige foto, die ze op het moment zelf zichtbaar minder grappig vond. Eerder doodeng. Op de foto is namelijk te zien hoe de blondine van de berg aan het skiën is. Waar dit normaal gesproken natuurlijk heel leuk is, lijkt Juultje het toch iets minder leuk te vinden op de foto. De blondine gaat schijnbaar veel te hard, en staat zowaar doodsangsten uit. Want haar gezicht op de foto spreekt boekdelen. Echter geeft Juultje ons nog wel leuke details van deze skitocht. Ze had hier namelijk een trainingspak aan dat ze al 3 dagen lang aanhad. Niet heel fris, inderdaad. Ze had echter een goede reden voor deze misser: de koffer van Juultje had flinke vertraging, dus zat ze 3 dagen met niks meer dan een trainingspak. In dat enorme pak is ze heel chique uit eten gegaan, maar ze moest ‘m dus ook aan toen ze alvast even van de berg wilde sjezen. Skiën moet de blondine misschien nog even leren, maar één ding kan ze wel heel goed; “Hierom wil ik alleen après ski“. Dat is begrijpelijk, want het is tenslotte een groot onderdeel van een skivakantie! Juultje heeft eigenlijk gewoon zin om lekker aan de zuip te gaan!

Lees ook: Juultje Tieleman maakt foto van zichzelf in nietsverhullende jurk

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Eloise van Oranje pakt uit in slechts een badjasje

Eloise van Oranje pakt groots uit op camera in enkel een badjasje. Je merkt dat de influencer graag veel van zichzelf laat zien!

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.