Gwen van Poorten neemt online afscheid

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zwaai zwaai! Samen met een grote groep anderen kondigt Gwen van Poorten haar online vertrek aan. Wanneer komt ze weer terug?

In het nieuwste nummer van LINDA.meiden roept Gwen van Poorten op om met z’n allen offline te gaan. Handen voor de ogen, fotootje maken, die op Instagram gooien en vervolgens je telefoon wegleggen. Een mooi initiatief, waar we lekker niet aan mee doen. Vrouwen als Gwen kom je namelijk alleen online tegen!

Lees ook: ‘Te zware’ Gwen van Poorten gaat het helemaal anders doen

Hoe lang gaat Gwen van Poorten offline?

Hoe hard je die telefoon ook nodig denkt te hebben – dat ding af en toe even wegleggen is gewoon een optie. De wereld draait ook door zonder je smartphone binnen handbereik. Met die boodschap heeft Gwen van Poorten met LINDA.meiden een heuse hashtag in het leven geroepen: #ikgaoffline. Even he-le-maal telefoonloos door het leven. Gewoon, omdat ze daar zin in heeft. ‘Offline gaan’ schijnt bovendien goed voor je geestelijke gezondheid te zijn. Echt héél serieus nemen Gwen en haar volgelingen het trouwens niet: ze gaan niet een maand of een week, maar slechts één dag offline. Over 24 uur kan je dus gewoon alweer een nieuw fotootje verwachten…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna filmt zichzelf in badkamer na dampende workout (video)

Jade Anna is net klaar met een moeilijke workout en ze laat iedereen haar rode gezichtje zien en haar bezwete ronde vormen...

Juultje Tieleman kleedt zich uit en laat haar twee flinke kussens zien (foto’s!)

Juultje Tieleman heeft haar volgers wederom goed verwend met een prachtige foto van haar achterzijde. 

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!