Gwen van Poorten moet twee hitsige jongens van zich afhouden dankzij uitdagende outfit (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten draagt een outfit en moet daardoor twee jongens goed in de gaten houden zodat ze niks geks proberen!

Onze prachtige Gwen van Poorten heeft een post geplaatst wat ze de ‘Monday Dump’ heeft genoemd. Er staan een boel foto’s in de post maar eentje valt toch wat meer op dan de andere…

Gwen van Poorten draagt bijna niks en twee jongens kijken haar goed aan

Presentatrice Gwen van Poorten is in de betreffende foto te zien in een oranje EK-shirtje, maar ze draagt helemaal geen broek! Het shirtje dat ze draagt bedekt nog maar net haar privé gedeeltes. Wel zie je alsnog alle mooie vormen van Gwen goed waardoor de outfit best riskant is voor de brunette. Vooral omdat twee jongens haar goed aan het bekijken zijn, maar het zijn gelukkig maar de honden van Gwen. Toch weet ze zo ook de aandacht te trekken, dus ze moeten de outfit vast erg leuk vinden! De brunette krijgt ook veel comments op de foto’s dat ze de look superleuk vinden en er worden veel hartjes-emoji’s geplaatst. De ‘Monday Dump’ van Gwen is dus zeker een succes!

Klik hier om de hele reeks aan foto’s te bekijken.

Gwen van Poorten draagt bijna niks en twee jongens kijken haar goed aan

Gwen van Poorten heeft een succesvol boek genaamd ’33’

Onze leuke presentatrice en nu schrijfster Gwen van Poorten heeft met haar boek absoluut een hit te pakken! Ze moet ook continu haar boeken signeren voor mensen. Maar dat doet ze met liefde. Ze heeft inmiddels al een derde druk laten maken en de boeken blijven alleen maar goede reviews krijgen. Gelukkig laat Gwen ons ook elke update weten en zien we ook leuke beelden achter de schermen van Gwen. Fans van de brunette hopen dat ze later nog een boek zal uitbrengen!

Meer zien van Gwen van Poorten kan op Instagram

Als je nou nog meer van Gwen van Poorten wilt bekijken moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer leuke foto’s, video’s en dus een grote ‘Monday Dump’ van de presentatrice. En die zijn echt allemaal de moeite waard om te bekijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.