Gwen van Poorten loopt zonder broek door woonkamer en laat flinke puppy’s zien (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten is helemaal in de oranjesferen. En om het feestje nog een beetje groter te maken, trok ze zomaar haar broek uit.

De mooie presentatrice, die onlangs tot mooiste vrouw van Nederland is uitgeroepen, laat zich graag op de foto zetten. Dat merk je wel aan alle leuke content die ze deelt met haar fans. Ook nu is het weer raak. De prachtige brunette heeft een nieuw plaatje online gezet en daar smullen haar fans enorm van. Gwen draagt op dat plaatje, dat zo te zien ergens kort na de overwinning van Oranje is genomen, niet zoveel kleding. Ze heeft een groot oranje shirt aan met zo te zien niet zoveel eronder.

Gwen van Poorten deelt graag foto’s

De mooi brunette deelde de foto, die je hier kan bekijken, met haar fans om aan te geven hoe blij ze was met de winst van Oranje. Je kan zien dat ze niet bijzonder veel aan heeft. Waarschijnlijk was Gwen erg druk met juichen voor Oranje, want haar twee hondjes, haar puppy’s, kijken haar verschrikt aan. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken. Gwen deelt trouwens wel vaker foto’s op Instagram. Toen ze benoemd werd tot mooiste vrouw van Nederland, kwamen er veel plaatjes van haar online te staan.

Gwen van Poorten is niet zo van veel kleding dragen

Gwen zet zichzelf vaak op de foto met wat meer onthullende kleding aan. En dat is natuurlijk prachtig om te mogen zien. De presentatrice ziet er werkelijk waar enorm goed uit. En al haar foto’s benadrukken dat nog maar een keer. Gwen is trots op wat ze in huis heeft en laat dat graag aan de mensen zien.

Meer bekijken van Gwen van Poorten? Dat kan op Instagram

Als je nou nog meer van Gwen van Poorten wilt zien, dan moet je even naar haar Instagram toe. Daar heeft de presentatrice nog veel meer mooie foto’s staan namelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.