Gwen van Poorten laat troeven bijna uit jurkje vallen tijdens dagdroom op een zonnig bootje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten kan haar geluk niet geloven. Haar boek doet het hartstikke goed. En daarom neemt ze een middagje vrij op de boot!

De foto van Gwen van Poorten, bijna in slaap gevallen op een zonnig bootje, toont haar ontspannen en op haar gemak. Haar jurkje laat net genoeg zien om de verbeelding te wekken. Gwen heeft nog altijd prachtige vormen en dat wordt op deze foto maar weer eens goed duidelijk. Maar dat Gwen een mooie vrouw is, dat was eerder dit jaar ook al opgevallen. Bekijk de foto hier!

Gwen van Poorten is de ideale vrouw

Ze is niet alleen een succesvolle presentatrice en influencer, maar ook een getalenteerde schrijfster en de Fhm Mooiste Vrouw van het Jaar. Daarmee is Gwen toch wel een beetje de ideale vrouw voor vele mannen. De brunette bewijst met elke foto weer dat die titel van toch echt wel op zijn plek is. Dus mannen, geniet van de prachtige foto van Gwen!

Gwen van Poorten maakt succesvol boek

Gwen zelf reageerde enthousiast op Instagram vanaf het dek van de boot: “Terwijl ik lig bij te komen hoor ik dat 33 is binnengekomen op nummer ACHT in de Bestseller 60, de lijst van best verkochte boeken van Nederland. Daarnaast staat het boek op nummer vier in de landelijke bestsellerlijst. En we gaan ook nog naar de derde druk. dankjewel. Ik geniet super erg van alle reviews. Keep them coming!” Gwen heeft met haar boek absoluut een hit te pakken. Ze moet ook continu haar boeken signeren voor mensen. Maar dat doet ze met liefde.

Meer zien van Gwen van Poorten kan op Instagram

Als je nou nog meer van Gwen wil zien, dan moet je even naar Instagram gaan. Daar staan namelijk nog veel meer leuke foto’s van de presentatrice. En die zijn echt de moeite waard om te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...