Gwen van Poorten deelt foto’s meditatie op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is de absolute koningin van de meditatie. Ze is zo zen als het maar kan. En de geheimen van haar ontspannen levenswijze deelt ze graag op Instagram. 

Presentatrice Gwen van Poorten begint zich langzaam te ontpoppen tot een echte lifestyle guru en lifecoach. Op haar Instagram feed deelt ze regelmatig foto’s en filmpjes van hoe ze er enorm ontspannen bij zit. Van Yoga tot meditatie, Gwen kan het allemaal en staat graag klaar om anderen haar geheimen aan te leren. Als het aan Gwen leert zit iedereen straks heerlijk ontspannen in zijn of haar vel. Een erg mooi en nobel streven van de voormalig S*****n en Slikken presentatrice.

Lees ook: Gwen van Poorten deelt spontane en spannende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen is de koningin van meditatie op Instagram

Er gaat geen dag voorbij zonder een nieuwe foto of video van Gwen over meditatie. Daarmee is ze de zelf gekroonde koningin van de meditatie op Instagram. Als het aan Gwen ligt doet iedereen straks allemaal wat meer rustiger aan. Dat is beter voor de gezondheid. Minder stress leidt volgens Gwen tot een beter leven. En om haar woorden kracht bij te zetten doet ze eventjes voor hoe het allemaal moet. Wat zou je toch ook zonder Gwen moeten?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Lachend het leven door

Een van de dingen die een enorme invloed heeft op je leven is de hoeveelheid die je lacht. Nu is het ook weer niet de bedoeling dat je continu geforceerd gaat zitten lachen, maar als je net als Gwen jezelf niet meer druk maakt over dingen die je toch niet kan veranderen, dan kom je er een stuk gelukkig uit. Kijk maar naar Gwen hoe het moet. Zij is sinds ze begonnen is met mediteren een stuk rustiger en vrolijker. En dat gevoel zou ze het liefst met iedereen willen delen. Daarom plaatst ze ook zoveel foto’s en video’s, zodat al haar fans een klein beetje mindfulness mee krijgen door hun week heen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Een erg ontspannen Gwen

Ontspanning is bijna net zo belangrijk als meditatie. Al kunnend e twee soms veel overlap hebben. Maar Gwen vindt het ook heerlijk om de deur uit te gaan en de wijde wereld in te trekken. Het sleutelwoord blijft echter wel ontspanning. Gwen raadt vooral af om je onnodig druk te gaan maken om van alles en nog wat en gewoon lekker van het leven te genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gwen neemt vakantie, zelfs als ze werkt

Als laatste belangrijke tip geeft Gwen mee dat je soms even tot jezelf moet komen. Als je thuis niet kan focussen, trek er dan even op uit. Een werkvakantie is een hartstikke mooie uitkomst. Jezelf gewoon een paar dagen opsluiten in een hotelkamer en helemaal tot jezelf komen zodat je zonder stress weer aan de slag kan. Dus wees als Gwen en stress behoort binnenkort tot de verleden tijd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwen van Poorten (@gwenvanpoorten)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!