Gwen van Poorten danst tijdens flinke trip op Burning Man zonder kleren rond kampvuur

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Gwen van Poorten doet letterlijk en figuurlijk een boekje open! De brunette beleefde een leuke tijd op het losbandige festival Burning Man. Op de laatste avond ging echt álles uit!

Gwen van Poorten is niet alleen een beeldschone uitstraling. De presentatrice, die onlangs de FHM500 ‘won’, kan ook schrijven! Gwen heeft een nieuw boek geschreven genaamd ’33’. Het boek gaat over alles wat ze heeft meegemaakt in haar drieëndertigste levensjaar. Op Instagram licht ze alvast een tipje van de sluier op. Gwen ging blijkbaar helemaal los op het beruchte Amerikaanse festival Burning Man!

Gwen van Poorten trekt álles uit op Burning Man

Onze prachtige presentatrice Gwen van Poorten heeft ons al een kijkje gegeven in haar nieuwe boek ’33’, en het laat zien dat het boek echt een verassende kant zal hebben! Ze heeft namelijk in een Instagrampost, die jammer genoeg inmiddels is verwijderd, dat ze op de laatste dag van Burning Man nogal iets leuks heeft gedaan! Met haar toenmalige vriend en verloofde besloot ze op het laatste feestje het evenement ‘weg te dansen’. Bij Burning Man is er altijd een groot vuur en iedereen deed de kleren uit en ging bij het grote beeld dansen. Gwen besloot om daarbij ook mee te doen. Dit belooft wel dat het echt een interessant boek zal worden!

Zelf benoemd Gwen het boek als: ”Een jaar waarin in alles verloor en me nog nooit zo rijk heb gevoeld” En op 18 juni komt het boek uit en kan iedereen de verhalen van Gwen lezen. Meerdere fans van de brunette hopen dat er nog meer interessante verhalen in komen te staan.

Gwen van Poorten

Het nieuwe boek van Gwen van Poorten

Gwen van Poorten heeft een boek uitgebracht genaamd ’33’.  ”Daar issie dan! Toen ik begon met schrijven in november 2022 had ik niet voor mogelijk gehouden dat mijn 33e levensjaar zo bizar zou worden.” Ze had zelf dus echt nooit kunnen voorspellen dat het een groot en interessant boek zou worden. Het boek gaat over Gwen die haar leven als 33 jarige vrouw openhartig deelt met alle vraagstukken die daar bij hoen. Ze heeft veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Ze verloofde zich, verbrak die verloving in datzelfde jaar weer, ging verhuizen en verloor op tragische wijze haar volledige inboedel door een fout van het verhuisbedrijf.

Meer zien van Gwen van Poorten kan op Instagram

Wil je nou nog veel meer zien van Gwen van Poorten, kijk dan even op Instagram. Daar heeft de brunette nog veel meer mooie foto’s en video’s staan, ze plaatst vooral veel kijkjes in haar privéleven. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!