GTST: welke actrice keert terug naar Meerdijk?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandag 31 augustus is het weer zover: de terugkeer van Goede Tijden, Slechte Tijden. En dat zette ons aan het denken: welke knappe actrice zou ook moeten terugkeren naar het populaire soapdorp Meerdijk?

Als er één programma is, dat de kunst van de comeback beheert is het Goede Tijden, Slechte Tijden wel. Neem bijvoorbeeld Babette van Veen. Zij keerde maar liefst twee keer terug als Linda in GTST. Welke voormalig GTST-actrice verdient net als Babette óók een comeback in de serie?

Angela Schijf – Kim Verduyn

Angela Schijf is inmiddels uitgegroeid tot een van de beste actrices van de Lage Landen. De Flikken Maastricht-actrice speelde van 1996 tot 1999 de rol van Kim in GTST. Het lijkt op zich zo’n gek idee nog niet, aangezien haar soapvriendje Cas Jansen (speelde Julian Verduijn) onlangs ook al terugkeerde naar de soap.

Holly Mae Brood – Amy Kortenaer

In tegenstelling tot Angela, speelde Holly Mae Brood ‘slechts’ een halfjaartje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Holly kreeg destijds namelijk de hoofdrol aangeboden in de spin-off serie Nieuwe Tijden. Deze serie bleek echter minder succesvol dan gehoopt en werd later van de buis gehaald. Zou Amy Kortenaer nog ongedane zaken hebben in Meerdijk?

Fajah Lourens – Yasmin Fuentes

Sommigen onder ons waren het alweer bijna vergeten, maar Fajah Lourens speelde ooit in GTST. De toenmalig 21-jarige Fajah maakte in 2002 haar debuut in de serie, als Yasmin Fuentes. Na haar carrière als GTST-actrice maakte Fajah haar debuut als DJ Faya en als sportgoeroe. Maar, gelukkig is ze het acteren nog niet verleerd en pakt ze af en toe een rolletje mee. Eerlijk is eerlijk: een sportieve dj zou wel een aanwinst zijn voor Meerdijk.

Victoria Koblenko – Isabella Kortenaer

Of willen we dan toch dat Victoria Koblenko, oftewel Isabella Kortenaer, terugkeert naar het soapdorp? Victoria speelde van 2000 tot 2005 in de serie én keerde in 2010 al eens terug naar Meerdijk. Zou Victoria dan een Babette doen en haar tweede comeback maken in GTST?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...