GTST verliest weer actrice aan ik vertrek-scenario

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heel het land zit min of meer in ‘lockdown’, maar in het fictieve Meerdijk wil men daar nog weinig van weten. RTL houdt de grenzen van Goede Tijden, Slechte Tijden wagenwijd open. Hier en daar voor een nieuwkomer, maar vooral voor de ‘ik vertrek’-ers.

Meerdijk is niet zo’n dorp waar je je hele leven wil of kan blijven wonen. Het gras is eigenlijk bijna overal groener. Vandaar dat personages die uit de serie geschreven worden vaak in het buitenland gaan wonen…

Lees meer: Sjors heeft GTST ‘uitgespeeld’

De massale emigratie die eigenlijk al speelt zo lang de serie op de buis is kwam de afgelopen maanden tot een hoogtepunt. Veel personages pakten hun koffers, terwijl er maar weinig voor terugkwamen. Sjors was onlangs nog het meest recente voorbeeld van een Meerdijkse met acute reislust. En deze week is het weer raak. Krullenbol Puck, gespeeld door Annefleur van den Berg, vertrekt naar Rusland. Wéér het buitenland. Ze zouden een heel Ik Vertrek-seizoen kunnen vullen met de verhuisplannen van GTST-personages.

Grenzeloos influencen

Familie in Japan, backpacken in Australië, voor zaken naar Amerika, een wijnboerderij beginnen in Frankrijk, terug naar Suriname… een kleine greep uit de Ik Vertrek-scenario’s die klaarliggen bij de redactie van GTST. ‘Als modeadviseur werken voor een Russische influencer’ is echter een nieuwe. Beetje vergezocht, maar wel van deze tijd. Op die manier zag Annefleur van den Berg haar GTST-karakter al na zeven maanden richting de deur gebonjourd worden.

Annefleur Puck GTST
Foto: Instagram

Tot ziens?

Haar exit lijkt het einde van een intensieve vergrijzingskuur voor de soap. Testgroepen wezen uit dat de show te veel nieuwe, jonge acteurs bevatte die weinig tot niks toevoegden aan de verhaallijnen. Dus net als al die goudvissen, hamsters en cavia’s die in je kindertijd ‘op vakantie’ gingen en nooit meer terugkwamen, kreeg een rits Meerdijkse hangjeugd ook een one way ticket naar het onbekende.

Lees ook: GTST-dorp Meerdijk staat op z’n kop

Of gaan we Annefleur toch een beetje missen? Er zullen toch zeker mensen zijn die Puck liever zagen blijven. De zoveelste comeback van Stefano Sanders weegt ook wat ons betreft niet op tegen de wilde krullenbos van de 27-jarige (musical)actrice. Misschien is een Ik Vertrek-spinoff van haar modebewuste Puck helemaal zo’n slecht idee nog niet…

Annefleur Puck GTST
Foto: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...